Haberler

    Şifresiz Lig Tv İzle (Kasımpaşa-Beşiktaş Maçı Canlı İzle) Kasımpaşa-Beşiktaş Maçı İzle

    Şifresiz Lig tv izle (Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izle) BJK Kasımpaşa maçı izle.Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izle. (Beşiktaş-Kasımpaşa izle)

    Şifresiz Lig tv izle ( Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izle) BJK Kasımpaşa maçı izle.Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izle.Süper Lig'de lider Kasımapaşa Beşiktaş maçı bugün. Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı olarak ekrana gelecek.Beşiktaş Kasımpaşa maçı izle .Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı maç izle.

    Süper Lig'de tekrarlanan Kasımpaşa Beşiktaş maçı bugün oynanacak. Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı olarak Lig TV ekranlarında ekrana gelecek.

    Erteleme maçında ve tekrar edilen karşılaşmada, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak. Beşiktaş Kasımpaşa erteleme maçı saat kaçta kadrosu ve ayrıntıları.

    Süper ligde Fenerbahçe'nin puan kayıplarını iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş, tekrar edilecek olan mücadelede Kasımpaşa ile bu akşam deplasmanda karşılaşıyor.

    Fenerbahçe'nin kaybetmesi heveslendirdi

    Lider Fenerbahçe'nin üst üste aldığı iki mağlubiyet Beşiktaş'ı heyecanlandırdı. Devreye 29 puanla sarı-lacivertlilerin 12 puan gerisinde giren siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ve Sivasspor'a mağlup olduğu haftalarda topladığı 6 puanla yarışa tekrardan ortak oldu. Maç eksiğiyle puan farkını 8'e indiren siyah-beyazlılar, federasyonun yeniden oynanmasına karar verdiği bugünkü Kasımpaşa mücadelesini kazanarak , Fenerbahçe'yle puan farkını 5'e indirmenin hesaplarını yapmaya başladı.

    Bilic uyardı!

    birlikte önemli bir viraja girecek olan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularını uyararak “Kasımpaşa bizimle oynayacağı maçı çıkış mücadelesi olarak görecek. Gaziantepspor maçında olduğu gibi orta sahanın 90 dakika rakipten üstün olması gerekiyor. Aynı mücadeleyi sergilersek 3 puanı kazanırız. Herkesten tüm dikkatini oyuna vermesini istiyorum. Bu maçla birlikte yeni bir seri başlatabiliriz” diye uyarılarda bulunduğu bildirildi. Siyah-beyazlı futbolcularla bir toplantı yapan Önder Özen'in de “Maçtan sonra rakibimizin yöneticileri 'Bu Beşiktaş'ı 10 kere oynasak 10 kere yeneriz' diye konuşmuşlardı. Bu maç Beşiktaş camiası için 3 puandan çok daha fazlası. Bunun bilincinde olun yeter” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

    Öte yandan bu gece oynanacak olan zorlu mücadele öncesinde siyah beyazlı ekibin yeni transferlerinden Dany, karşılaşmada siyah beyazlı formayı giyemeyecektir.

    Lider Fenerbahçe'nin peş peşe puan kayıpları yaşamasının ardından zirve için ümitlenen Beşiktaş, ligde kritik bir mücadeleye çıkacak. Tekrar maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak Siyah-Beyazlılar, rakibini devirip gözünü Bursa ve Galatasaray karşılaşmalarına dikecek.

    Ligin ikinci yarısına Trabzonspor beraberliğiyle başlayan ve ardından önce Kayseri Erciyesspor’u sonra da Gaziantepspor’u deviren Siyah- Beyazlılar, tekrar maçında bugün Kasımpaşa’ya konuk olacak. 15 Aralık’ta oynanan mücadelede Kasımpaşa’lı futbolcu Ryan Donk’un oyunun 29. dakikasında tribünden atılan ikinci bir topla Hugo Almeida’nın pozisyonunu sabote etmesi sonrası tekrar kararı alınan müsabakada tek hedeflerini galibiyet olarak belirleyen Kara Kartal, son 8 mücadelede 3 puan yüzü göremeyen rakibini evinde devirmenin hesaplarını yapıyor.

    Spor Toto Süper Lig’de topladığı 36 puanla lider Fenerbahçe ve ikinci Galatasaray’ın ardından üçüncü konumda bulunan Beşiktaş, alacağı seri galibiyetlerle zirve için iddialı konuma gelmeyi planlıyor. Fenerbahçe’yle 8 ve Galatasaray’la da arasında 5 puan fark bulunan Kara Kartal, 270 dakikalık periyotta ilk olarak bugün Kasımpaşa’yla, karşılaşacak. Ardından pazar günü Bursaspor’u devirip 22. hafta mücadelesinde de Cim- Bom’a evinde sürpriz yaparak ligde şampiyonluk için iddialı konuma gelmek için çaba gösterecek.

    Kart gören isimler oynayabilir

    15 Aralık’ta oynanan karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya giren bir holiganın Manuel Fernandes’e tekme atmasının ardından bu kişiye fiziki müdahalede bulunan ve kırmızı kart gören Siyah-Beyazlı futbolcular Ramon Motta ve Hugo Almedia, bu mücadelede yer alabilecek. Bu mücadeleyle ilgili olarak tekrar kararı veren TFF Yönetim Kurulu, Futbol Müsabaka Talimatı’nın 30. maddesi uyarınca maçın oynandığı tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcuların oynatılmasına ve sarı kartla cezalandırılan disiplin uygulamalarının yapılmamış sayılmasına oy çokluğuyla karar vermişti.

    Sakatlar hakkında açıklama

    Ancak Kara Kartal’ın devre arası transferleri Dany ve Jermaine Jones, statü gereği Kasımpaşa maçında forma giymeyecek. Aynı Şekilde Kasımpaşa'da da Tunay Torun ve Alpaslan Öztürk oynayamayacak.

    Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesi Tomas Sivok ve Filip Holosko’nun sakatlığı bulunuyor. Siyah-Beyazlı ekipte Kasımpaşa mücadelesi öncesi Necip Uysal, Olcay Şahan ve Manuel Fernandes sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

    Kaısmpaşa'da Orhan Şam, Halil Çolak ve Matias Lionel Fritzler'in sakatlıklarından dolayı forma giyemeyeceği maç öncesinde Elyasa Süme, Oscar Scarione, Ryan Donk ve Sanharib Malki, ceza sınırında bulunuyor.

    KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ

    STAT: R.T. Erdoğan

    SAAT: 20.00

    HAKEM: Tolga Özkalfa

    YAYIN: Lig TV

    KASIMPAŞA: Isaksson, Erhan, Yalçın, Barış, Sancak, Castro, Kerem, Viudez, Babel, Adem, Scarione

    TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

    BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay, Almeida

    TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Biliç

    JERMAİNE JONES İMZA ATTI

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Kasımpaşa Beşiktaş Lig Tv Spor Haberler

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

    Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

    Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

    Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

    Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

    Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title