Haberler

    Schmeichel: Van Gaal Şampiyonluğa Oynar

    Manchester United'ın efsane file bekçilerinden Peter Schmeichel, Hollandalı teknik adam van Gaal'ın ManU'yu şampiyon yapacağına inanıyor.

    Alex Ferguson #39;ın en başarılı öğrencilerinden biri olan Schmeichel, Manchester United #39;ın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Louis van Gaal hakkında açıklamalarda bulundu.

    Dünya Kupası #39;nın ardından Hollanda Milli Takımı #39;nı bırakacağı kesinleşen van Gaal #39;ın Kırmızı Şeytanlar ile görüşmelerde bulunduğu da artık gizlisi saklısı olan bir durum değil. Danimarkalı emekli file bekçisi de bu konu hakkında Daily Express #39;e konuşurken, quot;Kulübün bizi yeniden ayağa dikecek, güçlü bir adama ihtiyacı var. Bu sezon ligi yedinci bitirdik, yani ilk dördü hedeflemek iyi olur. Ancak başa van Gaal gelirse ilk dört kabul edilemez. O kesinlikle şampiyonluğa oynar. quot; dedi.

    Olası yaz transferlerinin ihtimallerini de değerlendiren United efsanesi, quot;ManU #39;da Phil Jones var, Chris Smalling ve Jonny Evans var. Ancak medyaya bakarsak Matts Hummels #39;in transferi konuşuluyor. Hummels çok iyi bir savunmacı ve tam bir lider. Fantastik bir defans. United ile iletişimi de oldukça sıkı ve yıllardır takip ettiğimiz bir isim. quot; diye konuştu.

    Schmeichel, eğer gerçekleşirse Toni Kroos #39;un da faydalı bir transfer olacağının altını çizdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Peter Schmeichel Louis van Gaal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title