Haberler

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer:  "Türkiye'de kadın basketbolu üst seviyede oynanıyor. Bir sürü kulüp yatırım yapıyor. Maçta farklı etkenlerin olmaması gerektiğini düşünüyorum"  ...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörü Hakan Acer, Türkiye'de kadın basketbolunun üst seviyede oynandığını belirterek "Bir sürü kulüp yatırım yapıyor. Maçta farklı etkenlerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Acer, Kayseri KASKİ maçının ardından yaptığı basın açıklamasında, yoğun bir dönemden geçtiklerini söyledi. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Rusya ve Belarus deplasmanlarında oynadıkları maçların kendilerini yıprattığını ifade eden Acer, takımda skorer bir liderin bulunmamasının dezavantaj olduğunu belirtti.

Maçta, son topa kadar mücadele ettiklerini ama bunun yeterli olmadığını anlatan Acer, "Biz ikinci kez hakem hatası yüzünden maç kaybettik. Bugün de bence maçın içinde çok ilginç düdükler vardı. Bunun sebebini anlamış değilim. Herkesin, takımların, oyuncuların, antrenörlerin, hakemlerin bu işi sahiplenmesi lazım. Türkiye'de kadın basketbolu üst seviyede oynanıyor. Bir sürü kulüp yatırım yapıyor. Bunların sonucunda da maçta farklı etkenlerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Kazanamadık üzgünüz. Önümüzdeki maçlara konsantre olmak istiyoruz" diye konuştu.

-Kayseri KASKİ cephesi-

Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı, Homend Antakya Belediyesi'nin en zor deplasmanlardan biri olduğunu vurguladı.

Namağlup gitmelerinin kadrolarının çok iyi ve geniş olmasından kaynaklanmadığını belirten Avcı, sporcularının çok iyi mücadele ettiğini dile getirdi.

Özellikle yabancı sporculara çok yüklendiklerini ifade eden Avcı, "Onlar da şu ana kadar bu yükü çok iyi kaldırdılar. Böyle değerli bir takımı, böylesine bir atmosferde yenmek bizim için önemliydi. Bizim için çok stratejik bir maçtı. Maç çok çekişmeli geçti ama genel olarak kontrolü elde tutmaya çalıştık. Şu anda çok iyi durumdayız fakat ligin sonu önemli. Homend Antakya Belediyesi, Maltsi gibi çok değerli bir oyuncudan yoksun ama diğer oyuncuların da payını vermek lazım. Hepsi iki kişilik oynadılar, tebrik ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

Karşılaşmayı kendilerinin de kaybedebileceğini aktaran Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Homend Antakya Belediyesi'ne karşı bizim kendimizi üste koyacağımız bir durum yok. Anladığım kadarıyla iki taraf da hakemlerden şikayetçi. Ben şikayetçiydim açıkcası. Onlarla beraber yaşıyoruz. Onlar da bir şeyi kötü yapmak istemiyorlar ama biraz bakış açılarında değişiklik yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Bazı pozisyonların ruhu vardır. Bu pozisyonların ruhunu yakalayamadıklarını düşünüyorum. Yoksa ön yargılı değiller kesinlikle. İyi niyetliler ama sonuçta hata, hata oluyor." - Hatay

Kaynak: AA / Spor

Antakya Belediyesi Hakan Acer Kayseri Türkiye Spor Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title