Haberler

Pınar Karşıyaka, Pınar Süt Tesisleri'ni Ziyaret Etti

Spor Toto Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, isim sponsoru Yaşar Holding'in Pınar Süt Tesisleri'ni ziyaret etti.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, isim sponsoru Yaşar Holding'in Pınar Süt Tesisleri'ni ziyaret etti. Tesislerde düzenlenen öğle yemeğine Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, Pınar Süt Ar-Ge ve Yatırımlar Koordinatörü Erhan Savcıgil ve Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Antrenör Ufuk Sarıca, Genel Menajer Selim Çınar, teknik heyet ile oyuncular katıldı.

İdil Yiğitbaşı, yemekte Pınar Karşıyaka'nın potada son haftalarda gösterdiği başarılı çıkışı ve Medical Park Trabzonspor'la oynanan Eurocup ilk maçının kazanmasında emeği geçen tüm sporcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik etti. Pınar Karşıyaka'yla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yiğitbaşı, "Türkiye'nin en başarılı takımlarından Pınar Karşıyaka'yı 1998 yılından beri ana sponsor olarak destekliyoruz. Son yıllardaki başarılı sonuçlar ve ligdeki şampiyonluk bizi gururlandırdı. Başarının süreceğine inanıyoruz. Hedefimiz Eurocup'da şampiyon olmak olmalı" dedi.

Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ve Antrenör Ufuk Sarıca ise, "Bizden desteklerini esirgemeyen Yaşar Holding ve Pınar'a çok teşekkür ediyoruz. Hem ligde hem de Avrupa kupasındaki mücadelelerimizde başarılı sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Yemek sonrası Pınar Karşıyaka, Pınar Süt üretim tesislerini gezerek Pınar ürünleri hakkında bilgi aldı. Basketbolcular, İdil Yiğitbaşı'na THY Euroleague'de kullandıkları imzalı bir basketbol topunu hediye etti.

POTODA DEVRE KAPANIYOR

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 14 maçta 8 galibiyetle play off hattında yer alan Pınar Karşıyaka, yarın ilk yarının son sınavında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u ağırlayacak. Karşıyaka Arena'da saat 18.00'de başlayacak mücadeleyi Lig TV 3 yayınlayacak. Bilet fiyatları öğrenci 10, tam 20 TL olarak açıklandı. Pınar Karşıyaka'da dizindeki sakatlığı süren Palacios, forma giyemeyecek. Kerem ve Justin Carter ise oynayabilecek durumda. Yeşil kırmızılı ekip maçı kazanırsa devreyi play off hattında tamamlayıp Türkiye Kupası finallerine gitmeyi garantileyecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Yaşar Holding Ufuk Sarıca Pınar Süt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title