Haberler

Ortaca Belediyespor Evinde Kazandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup karşılaşmasında Ortaca Belediyespor, UTAŞ Uşakspor’u 1-0 yendi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup karşılaşmasında Ortaca Belediyespor, UTAŞ Uşakspor'u 1-0 yendi.

Ortaca Belediyespor kendi evinde ağırladığı BAL'ın tecrübeli temsilcisi UTAŞ Uşakspor'u 1-0 yendi.

Ligin ikinci yarısına teknik heyet değişikliği ile başlayan Ortaca Belediyespor'da yüzler gülüyor. İkinci yarıda evinde Kuşadasıspor'dan 3, deplasmanda Ödemişspor'dan 1 puan alarak ligde kalma mücadelesi veren Ortaca Belediyespor seyircisi önünde de 3 puanın sahibi oldu.

Ortaca Ahmet Ateş stadında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 bitti. Ev sahibi Ortaca Belediyespor ikinci yarıya da gol umuduyla başladı. Adeta tek kale oynanan karşılaşmanın 88.'nci dakikasında Sercan Sakarsu serbest atıştan attığı golle takımını galibiyete taşıdı.

UTAŞ Uşakspor 30 puanla kalırken ligde kalma mücadelesi veren Ortaca Belediyespor puanını 14'e yükseltti.

Her maçta puan ya da puanlar almak hedef koyduklarını söyleyen Teknik direktör Göksel Özdemir "Eğer o kırmızı çizginin üzerine çıkacaksak her maçtan 1 veya 3 puan almamız gerekiyor. Utaş Uşakspor ligin en güçlü takımlarından bir tanesiydi yenmeyi başardık. Bugün biz bir dava için yola çıktık bu takımı kurtaralım, bu güzel ilçe bu ligde kalsın daha üst ligleri hedeflesin diye. Hedefimiz bu, oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

ORTACA BELEDİYESPOR: Gökhan Yılmaz, Semihcan Aslan, Meyafir Tekin, Fatih Çelebi, İdris Yalçın, Mert Mustafa Kabaş, Sercan Sakarsu, Yusuf Çelik, Patrick, Kamgaing, İnan Karabulut, Mohammed Sumaila

UTAŞ UŞAKSPOR: Abdulkadir Erdoğan, Feyzullah Selman, Levent Aktuğ, Serkan Gaşi, Hakkı Hakan Özhan, Suat Avcı, Şerif Ali Eğilmez, Ruhi Tırak, Gökay Yiğit, Mehmet Akif Kengel, Oğuzhan Düzenli

STAD: Ortaca Ahmet Ateş

GOL: Sercan Sakarsu (88.Dk.) - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ateş Uşakspor Ortaca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title