Haberler

Orduspor, Karşıyaka Maçıyla Çıkış Arıyor

Orduspor, Karşıyaka maçıyla çıkış arıyor- Ligde oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybeden mor-beyazlılar, hafta sonu sahasındaki Karşıyaka maçıyla çıkış arıyor- Takım kaptanı Emre Aygün: "İnşallah bu hafta bizim için çıkış maçı olur"ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de oynadığı 4 lig maçının sadece 1'ini kazanıp 3'ünü kaybeden Orduspor, pazar günü sahasındaki Karşıyaka maçıyla çıkış arıyor.

Orduspor, Karşıyaka maçıyla çıkış arıyor- Ligde oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybeden mor-beyazlılar, hafta sonu sahasındaki Karşıyaka maçıyla çıkış arıyor- Takım kaptanı Emre Aygün : "İnşallah bu hafta bizim için çıkış maçı olur"ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de oynadığı 4 lig maçının sadece 1'ini kazanıp 3'ünü kaybeden Orduspor, pazar günü sahasındaki Karşıyaka maçıyla çıkış arıyor. Mor-beyazlı ekibin kaptanı Emre Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta beklemedikleri bir olayın gerçekleştiğini ve teknik direktör Fikret Yılmaz'ın istifa ettiğini hatırlattı. Lige çok iyi başlamak istediklerini ancak her şeyin ters gittiğini belirten Aygün, "Bunun sonucunda da hocamızla yollarımız ayrıldı. Gönül isterdi ki uzun bir beraberliğimiz olsun ama bu olmadı. Biz kendisine teşekkür ediyor ve yolunun açık olmasını temenni ediyoruz" dedi. Bundan sonra daha iyi günler görmek istediklerini ifade eden Aygün, şöyle konuştu: "Yeni hocamız Erkan Sözeri oldu. Takımı ve camiayı bilen bir hocayla anlaşıldı. İnşallah bu hafta bizim için çıkış maçı olur. Artık seri yakalamamız lazım. Tek temennimiz bu sıkıntıların sonunun mutlu bitmesi. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız ancak bu kalitemizi bir türlü sahaya yansıtamadık. Bu kalitemizi sahaya yansıttığımız zaman bu işi başaracağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.Orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç da takımın yeni hocası Erkan Sözeri'yi çok iyi tanıdıklarını dile getirerek, "Biz takım olarak talihsiz bir süreçten geçiyoruz. Fikret hocamız talihsiz bir şekilde ayrıldı. Şimdi yeni hocamız Erkan Sözeri oldu. Kendisi çok iyi bir hoca. Biz kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah yeni hocamızla bulunduğumuz olumsuz durumdan kurtuluruz. Artık üst sıralara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Kokoç, Karşıyaka maçının zor geçeceğini ama kazanmak adına her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. Takımın forvet oyuncusu Cemre Atmaca ise Karşıyaka maçını kazanarak kendilerini affettirmek istediklerini belirterek, "Rakibimiz iyi bir takım ama sıkıntıları var. Biz de iyi takımız. Gerçek oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde kazanabilecek güçteyiz" dedi. ..

Kaynak: AA / Spor

Fikret Yılmaz Emre Aygün Karşıyaka Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title