Haberler

Orduspor'da Fethiyespor Mesaisi

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl Orduspor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile sona erdi.

Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Subasıc takımdan ayrı düz koşu yaparken, uzun süredir sakat olan Eren ise takımla çalışmalara başladı.

FERHAT: "FETHİYESPOR ŞU ANDA BULUNDUĞU KONUMU HAK EDECEK BİR FUTBOL OYNAMIYOR"

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takım kaptanı Ferhat Öztorun, gidişatlarının güzel olduğuna değinerek, "Geri sayımlar devam ediyor. Çok önemli bir maça gideceğiz. Önemli bir deplasman. Fethiyespor şu anda bulunduğu konumu hak edecek bir futbol oynamıyor. Başarılı bir takım ve çok güzel futbol oynuyorlar. Onların bu hafta ümitlenecek haftaları. Ne kadar zorda geçse, bizim için kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımızda bu yönde devam ediyor. Artık bizim lige bakışımız hafta hafta. Bizim bir maç eksiğimiz var ama oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Daha çok maç var önümüzde. Hiçbirşey belli olmaz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

SEFERCİK: "BİZ NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORUZ"

Orduspor'un orta alandaki önemli ismi Salih Sefercik ise deplasmandaki durumlarını herkesin bildiğine işaret ederek, "Çok güzel bir gidişimiz var. Büyükşehir, Manisa gibi çok zorlu maçları atlattık. Buda o maçlardan bir tanesi. Biz takım olarak maçlarımıza tek tek baktığımız için burada en kötü 1 puan almak istiyoruz. Bizim hedefimiz deplasmanda galibiyet. Bizim deplasmandaki durumumuzu herkes biliyor. İnşallah oradan da istediğimiz sonucu alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Önemli olan burada takımın birlik ve bütünlüğünün bozulmaması. Ne istediğimizi biz biliyoruz. Sezon sonu da yaklaşıyor. 11 tane final maçımız var. Hepsine tek tek bakarak istediğimiz sonuca sezon sonunda ulaşacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ferhat Öztorun Fethiyespor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title