Haberler

    Norwich - Manchester City Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

    İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City, Norwich'e konuk oluyor.

    İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City, Norwich'e konuk oluyor. Maç saat 17.00'de başlayacak. Mücadelenin Türkiye'de yayını bulunmuyor. Yurtdışında maçı yayınlayan kanallar ise şu şekilde:
    SuperSport 5 [ZA] , C+ Futbol (Spain) , SuperSport MaXimo 1 , Futbol 2 (ukraine) , beIN Sports 1 (mena) / HD , beIN Sports 11 (mena) / HD

    Muhtemel kadrolar
    Norwich:
    01 Ruddy 02 Martin 23 Olsson 27 Tettey 26 Yobo 05 Bassong Nguena 12 Pilkington 04 Johnson 11 Hooper 10 Fer 22 Redmond
    Manchester City : 01 Hart 05 Zabaleta 22 Clichy 07 Milner 04 Kompany 26 Demichelis 15 Jesús Navas 42 Yaya Touré 09 Negredo 35 Jovetic 21 Silva

    Norwich'te antrenmanda sakatlanan savunma oyuncusu Ryan Bennett'ın maçta oynaması zor gözüküyor. Yeni transfer Joseph Yobo, Bennett'ın yokluğunda ilk 11'de forma şansı bulabilir. Hakkında transfer söylentileri çıkmasına rağmen takımda kalan Wes Hoolahan kadroda yer alacak. Michael Turner ve Jonny Howson ise ev sahibi takımdaki diğer eksikler.

    Manchester City'de sakatlığı bulunan Sergio Aguero, Fernandinho, Samir Nasri ve Javi Garcia kadroda yer alamayacak.

    Premier Lig'in 25. haftasında Norwich City kendi sahasında ve seyircisi önünde Manchester City ile karşı karşıya gelecek maçı lig tv 2 ekranlarından canlı ve naklen izleyebilirsiniz.Manchester City Norwich City maçı kesintisiz izle,Norwich City Manchester City maçı kesintisiz canlı izle,Justin tv canlı İzle

    8 maçlık galibiyet serisine Chelsea'ye mağlup olarak son veren Manchester City, bir an önce ayaklanmak ve toparlanmak istiyor. Yobolu ve Elmanderli Manchester City ise ara transferde kadrosunu güçlendirse de Man City için rakibin durumu pek de önemli bir detay değil. Konuk ekip bol gollü bir zafer elde edecek gibi gözüküyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Joseph Yobo Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title