Haberler

    Moyes: Bale ve Ronaldo'yu İstedim Ama Almadılar!

    İskoç hoca yönetimin kendisine gerekli krediyi tanımadığından şikayetçi...

    İskoç teknik adam David Moyes, Manchester United'dayken Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo transferlerini istediğini ancak yönetimin bu isimleri getiremediğini ifade etti.

    Sir Alex Ferguson'dan bayrağı devralan Moyes, Old Trafford'da hayal kırıklığı yaratan bir sezona imzasını atmış ve kırmızı şeytanlar ligi 7. sırada bitirmişti.

    Louis van Gaal'e tanınan kredinin kendisine verilmediğini belirten Moyes, Daily Mail'e verdiği demeçte, "Fabregas, Bale ve Ronaldo'yu istemiştim. Hatta ilk geldiğimde Ronaldo ile temasa bile geçilmişti. Birkaç önemli ismi transfer etmeye çok yakındık ancak olmadı. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama..." ifadeleri kullandı.

    Hala ManU için doğru kişi olduğuna inanan tecrübeli hoca, "Everton'da 11 sene çalıştım. Şampiyonlar Ligi'ne kaldım, FA Kupası'nda finale yükseldim. 3 kere yılın teknik direktörü seçildim. Premier Lig'deki en tecrübeli hocalardan biriydim. Ve United her zaman Britanyalı antrenörleri tercih etmiştir." dedi.

    Sadece ihtiyacının olduğu şeyin zaman olduğunu vurgulayan İskoç antrenör, "İşi kaybettiğimde dünya başıma yıkıldı. Çünkü bunu başarabileceğime inanıyordum. Evet belki zaman alacaktı ama yapabilirdim. Bana yeterli süre verilmedi." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Gareth Bale David Moyes Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title