Haberler

Minderin Sultanları Balkan Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Balkan Şampiyonası hazırlıklarını Yalova’da sürdüren Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı’nı ziyaret etti.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Balkan Şampiyonası hazırlıklarını Yalova'da sürdüren Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı'nı ziyaret etti.

20 Ekime kadar 90. Yıl Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürecek olan minderin sultanları son 9 ayda yapılan uluslararası turnuvalarda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Bursa'nın ev sahipliğinde 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak şampiyonada Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı gözünü şampiyonluğa dikti. Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı'nı Yalova'da ağırlamaktan ötürü mutluluk duyduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Minderin sultanlarına güvenimiz tam. Balkan Şampiyonası'nda önemli dereceler elde edecekler. Sporcu ve antrenörlerimizi Yalova'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Kaplan Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title