Haberler

Medicana Sivasspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detay görüntüler- Beykan Şimşek'in açıklamaları Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detay görüntüler- Beykan Şimşek'in açıklamaları Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde kulüp tesislerindeki kapalı sahada gerçekleşen ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kondisyon çalışmasıyla devam etti. Sakatlıkları nedeniyle Michael Eneramo, Djakaridja Kone, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Yekta Kurtuluş salonda çalıştı. - "İnşallah 3 puanı alacağız"Kırmızı-beyazlı ekibin forveti Beykan Şimşek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakipleri Akhisar Belediyespor'un ligde iyi bir istikrarının olduğunu söyledi.Akhisar Belediyespor'un gerek iç sahada gerekse deplasmanda iyi oynadığını belirten Şimşek, "Biz de takım olarak iyi maçlar çıkartıyoruz fakat istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Bu hafta inşallah Akhisar Belediyespor'un iyi giden sürecini bitirip iyi bir başlangıca imza atmak istiyoruz. İnşallah, bu hafta istediğimiz 3 puanı alacağız" dedi. Şimşek, kalan 4 maçta en yüksek puanları alarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istediklerini ifade etti. Ligdeki ilk golünü geçen hafta Medipol Başakşehir'e karşı attığını anımsatan Şimşek, lig sonuna kadar daha fazla gol atarak takımına katkı sağlamayı hedeflediğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Beykan Şimşek Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title