Haberler

Kartal Assifuah'ın Peşinde

Güncelleme:

Beşiktaş, U20 Dünya Kupası'nda altın ayakkabı kazanan Gana'nın golcüsü Assifuah için görüşmelere başladı.

Siyah-beyazlı yönetim, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda 7 maçta 6 gol atıp altın ayakkabıyı kazanan Ebenezer Assifuah Inkoom için görüşmelere başladı.

Bir golcü transfer edecek Beşiktaş dünyaca Michael Eneramo'nun sağlık raporunu bekliyor. Acıbadem'den alınan detaylı sağlık raporları kulüp doktoru İsmail Başöz ile alanında uzman doktorların bulunduğu bir heyetçe inceleniyor. Değerlendirmeyi bekleyen Beşiktaş'ın diğer yandan gelecek vaat eden bir ismi, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nın en beğenilen isimlerinden olan Ganalı Ebenezer Assifuah-Inkoom'ı gündemine aldığı öğrenildi.

ALTIN AYAKKABILI YILDIZ

1993 doğumlu 20 yaşındaki Assifuah'ın menajerleri ile temasa geçen futbol direktörü Önder Özen'in analiz ekibince hazırlanan bir raporu da teknik direktör Slaven Bilic'e de sunduğu belirtildi. Özen ve Bilic'in transferin maliyetine göre bu futbolcu hakkında kesin kararı verecek.

1.76'lık Assifuah ülkesinde Liberty takımının formasını giyiyor. Turnuvada 7 maçta 6 gol atarak gol kralı olan ve altın ayakkabıyı kazanan genç futbolcu nefesleri kesen 4-3'lük Şili maçında uzatmanın uzatmasında takımını yarı finale taşıyan sayıyı kaydederek hafızalara kazınmıştı.

(AMK)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Kartal Gana Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title