Haberler

Enes Kanter'in 17 Sayısı Yetmedi

Güncelleme:

Enes Kanter, takımı Utah Jazz'ın Denver Nuggets'a 103-101 yenildiği maçta 17 sayı ve 15 ribauntla "double double" yaptı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ndeki (NBA) Türk oyunculardan Enes Kanter, takımı Utah Jazz'ın Denver Nuggets'a 103-101 yenildiği maçta 17 sayı ve 15 ribauntla "double double" yaptı.

NBA'e 4 maçla devam edildi. Batı takımlarının mücadelesinde Enes Kanter'in forma giydiği Utah Jazz, Denver Nuggets'ı ağırladı. Jazz, 22 sayı geriye düştüğü karşılaşmanın bitimine bir dakika kala skoru eşitledi ancak Nuggets, oyun kurucusu Ty Lawson'ın 30 saniye kala attığı kritik basketle sahadan 103-101 galip ayrıldı.

7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Nuggets'ta Ty Lawson, 15 sayı, 12 asist ve Timofey Mozgov, 10 sayı, 10 ribauntla "double double"a imza atarak bir adım öne çıktı.

Peş peşe 6. maçını kaybeden Jazz'da Gordon Hayward'ın 25 ve Alec Burke'ün 22 sayılık gayreti galibiyete yetmedi. Enes Kanter de ilk 5'te başladığı mücadeleyi 17 sayı ve 15 ribauntla noktaladı.

Batı'daki bir diğer karşılaşmada Los Angeles Clippers, konuk ettiği Minnesota Timberwolves'u 127-101 galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Konferansın 7. basamağındaki Clippers'ı galibiyete, 23'er sayı kaydeden Blake Griffin ve J.J. Redick ile 12 sayı, 8 asistle oynayan Chris Paul, 11 sayı, 13 ribauntla "double double" yapan DeAndre Jordan taşıdı. Hidayet Türkoğlu ise 10 dakika süre aldığı maçta skor üretemedi.

12. yenilgisini alan Timberwolves'ta Shabazz Muhammed 18 sayı, 10 ribaunt, Andrew Wiggins 14 sayı ve Robbie Hummel 13 sayıyla mücadele etti.

Spurs üst üste 8. maçını kazandı

San Antonio Spurs, Tony Parker ve Tim Duncan'ın oynamadığı maçta ligin dibine demir atan Philadelphia 76ers'ı 109-103 mağlup ederek üst üste 8. galibiyetini aldı.

Misafir ekip Spurs'te Kawhi Leonard 26 sayı ve 10 ribauntla sahanın en skoreri oldu. Aron Baynes 15 sayı, 9 ribaunt, Cory Joseph ve Emanuel Ginobili ise 14'er sayılık katkı sundu.

Çıktığı 17. maçtan da boynu bükük ayrılan 76ers'ta geçen sezon yılın çaylağı seçilen Michael Carter-Williams 24 sayı, 11 ribaunt ve 7 asistle oynadı.

76ers, sonraki karşılaşmasını da keybederse 2009-2010 sezonunda ilk 18 karşılaşmadan da mağlup ayrılan New Jersey Nets'in rekorunu egale edecek.

Doğu Konferansı ekipleri Washington Wizards ile Miami Heat'in mücadelesinde gülen taraf, 107-86'lık skorla evsahibi Wizards oldu.

Wizards'ta John Wall, 18 sayı, 13 asist ve Marcin Gortat, 15 sayı, 13 ribauntla "double double"a imza attı. Rasual Butler, kenardan oyuna girerek 23 sayı kaydetti.

Denediği 22 üç sayılık şutun 2'sinde isabet bulan Heat cephesindeyse all-star oyuncular Chris Bosh'un 21 ve Dwyane Wade'in 20 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

NBA'e 10 maçla devam edilecek.

Kaynak: AA / Spor

Timofey Mozgov Denver Nuggets Utah Jazz Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title