Haberler

İşte Fenerbahçe'nin Transfer Listesi

Güncelleme:

Fenerbahçe, kale bölgesi dışında 3 isim daha transfer etmek istiyor.

Yeni sezona yeni ve ses getiren bir kadroyla girmenin planlarını yapan Fenerbahçe bugüne kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı ve Fernandao transferlerini açıkladı. Ancak Sarı lacivertliler transferde hız kesmeye niyetli görünmüyor.

OSPINA YERİNE RAMOS

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yabancı bir ismi kadrosuna katacak. Adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Ospina defteri kapanmak üzere. Sarı lacivertlilerin listesinde artık ilk sırada Corinthians'ın 1.95'lik file bekçisi Cassio Ramos bulunuyor. 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda sona eriyor. Sarı lacivertli yönetim kaleci kararı konusunda aceleci davranmamak istiyor.

NANI'DE SONA DOĞRU

Tatilini sürdüren Nani'den haber bekleyen Fenerbahçe, bu transferi hafta sonuna doğru netleştirmenin hazırlıklarını yapıyor. Portekizli oyuncu hala listenin zirvesinde.

ARIANO OLMAZSA LIORENTE

Forvet transferi içinse öne çıkan iki aday var. Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano ve Juventus'un İspanyol forveti Fernando Llorente Sarı lacivertlilerin radarındaki isimler. Luiz Adriano'ya Arap Yarımadası'ndan yüksek ücretli teklifler gelmesine rağmen, Brezilyalı oyuncu bu teklifleri reddetmişti. Adriano ile Milan da ilgileniyor. Llorente de Milan ve Tottenham kulüplerinin transfer listesinde bulunuyor. Yönetim bu iki isimden birini kadroya katabilmek için görüşmelerini sürdürüyor.

İLLE DE OZAN

Yerli transferinde ise gündemde öne çıkan tek isim Ozan Tufan. Bursaspor ile yapılan görüşmelerde henüz mütabakat sağlanamazken, Bursaspor kulübünün milli oyuncunun bonservisinde indirim yapması halinde bu transfer gerçekleşecek.Sarı lacivertliler orta sahanın merkezinde bir transfer daha yapmak istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimle yaptığı görüşmelerde transferlerin Şampiyonlar Ligi maçlarına hazır hale gelecek şekilde yapılmasını istiyor.

Kaynak: Ntvspor

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fernando Llorente Şener Özbayraklı Luiz Adriano Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

fenerbahçe spor kulübü:

gümbür gümbür geliyoruz korkma titre şampiyon fenerbahçe

3
0
yanıtYanıtla
Adanalı Tampon RacimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mücahit 61 Hamsice yorumlar yapma ltfn...Trabzonlu vitaminsiz...

2
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ragi 1907 o çocuk buraya gelecek yazar şimdi,naniyi yediniz haberiniz yok...

0
0
yanıtYanıtla
GS:

Hani nani biz ister nani aziz bey hani nani??????????????????????

0
0
yanıtYanıtla
GS:

istemek baska almak baska Azizim bir kiz bin kisi ister 1 kisi alir oda fener olmaz azizim. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title