Haberler

İşte Erdal Keser Gerçeği!

Güncelleme:

Milli Takımlar Yurt Dışı Teknik ve İdari sorumlusu Erdal Keser sonunda sessizliğini bozdu.

- SPORX ÖZEL ? TFF yönetiminin geçen hafta içinde sürpriz bir şekilde görevden aldığı Milli Takımlar Yurt Dışı Teknik ve İdari sorumlusu Erdal Keser sonunda sessizliğini bozdu? Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Cüneyt Tanman'ın kendisinin görevden alınmasıyla ilgili gündeme getirdiği iddiaları doğrulayan Erdal Keser yaşananları ilk kez sporx.com'a anlatırken "Bu iş ortada kalmayacak? diyerek de TFF'ye gözdağı verdi. Erdal Keser, 2009'dan beri bu görevi yürüttüğünü ve özellikle son yıllarda avrupadan milli takımlara kazandırılan futbolcular konusunda çok başarılı olunduğunu belirterek, "Ben görevimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Sonuçlar ortada. Son dönemlerde özellikle A milli takımlara kazandırdığımız oyuncular ortada. Bunun performansla ilgisi olmadığı kesin. Böyle bir ortamda geçen hafta başkan Yıldırım Demirören imzasıyla bir yazı aldım. Gerekçe yoktu sadece görevime son verildiği yazılıydı. Bana gerekçe söylemediler. Ama ben gerekçenin ne olduğunu öğrendim? açıklamasını yaptı. Keser, "Peki gerekçe neymiş?? sorumuza, "Yönetim kurulundan kişilerle de görüştüm, federasyondan ilgili kişilerle de. Sonuçta öğrendiğim bunu Yıldırım Demirören istemiş. Nedeni de kendisini Ukrayna maçı için Almanya'ya geldiğimde karşılamaya gitmeyişimmiş. Milli takım hocaları bile olayı görevime son verildikten sonra duyuyor, anlayın artık. Benim görevim burada genç futbolcuları araştırmak bulmak ve milli takımlara kazandırmak. Bunu yapıyorum. Çok da iyi yaptım. Kaldı ki milli takım Ukrayna maçına geldiğinde de hep takımın hocamızın yanındaydım. Benim Yıldırım Demirören beyin geleceğinden haberim filan da yoktu. Kasıtlı bir şey değil. Ama bu işten çok rahatsız oldum bu olay beni çok yaraladı. Ama peşini bırakmayacağım. Takipçisi olacağım. Sessiz kalmayacağım. Bu ülkede de bu işi benden daha iyi yapacak biri yok, bunu futbol dünyası iyi biliyor. Bu daha sıcak bir olay, üç dört gün önce oldu. Bana yapılan bu yanlış asla ortada kalmayacak. Bunu siz de kamuoyu da görecek.? açıklamasını yaptı. Özel HABER - Tahir KUM

Kaynak: Sporx.com / Spor

Yıldırım Demirören Cüneyt Tanman Erdal Keser Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title