Haberler

İngiliz Takımları, Şampiyonlar Ligi'ni Ortadan Kaldıracak

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden M. United, Chelsea, Arsenal, M. City ve Liverpool'lu yöneticiler, Şampiyonlar Ligi'nden ayrılarak Avrupa Süper Ligi'ni kurmanın planlarını yapıyor.

İngiltere Premier Lig temsilcilerinden Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City ve Liverpoollu yöneticilerin, Avrupa Süper Ligi'nin yapısını ve katılım durumlarını görüşmek üzere toplandığı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Amerikan futbolu takımlarından Miami Dolphins'in sahibi ABD'li milyarder iş adamı Steve Ross'un önderliğinde Chelsea Başkanı Bruce Buck, Manchester United Asbaşkanı Ed Woodward, Liverpool Üst Yöneticisi (CEO) Ian Ayre, Manchester City Ceo'su Ferran Soriano ve Arsenal Ceo'su Ivan Gazidis'in söz konusu toplantıya katıldığı belirtildi.

DEVLER LİGİ'NİN YERİNE GEÇECEK

Toplantıda Ross'un, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yerine geçmesi amacıyla düzenlenmeyi planladığı Avrupa Süper Ligi'ne katılmaları amacıyla 5 takımın yöneticisiyle görüştüğü ifade edildi.

Söz konusu takımların, Şampiyonlar Ligi'ni bir tarafa bırakarak ABD'li iş adamının önderliğinde yapılması düşünülen organizasyona katılması halinde televizyon gelirleri haricinde de önemli gelirler elde edeceği vurgulanıyor.

İLK DÖRDE GİRME ZORUNLULUĞU ORTADAN KALKACAK

Sezon başlamadan önce düzenlenen ve Avrupa'nın önemli takımlarının katıldığı hazırlık turnuvası Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nı da organize eden Ross'un, "Devler Ligi"ne kalmak için kendi liglerinde ilk dörde girme zorunluluğu olmadan Avrupa Süper Ligi'ne her sezon doğrudan katılma garantisi vererek 5 İngiliz takımının yöneticilerini ikna etmeye çalıştığı ileri sürülüyor.

Böylece, İngiliz takımları, kendi liglerinde başarısız bir sezon geçirmeleri halinde bile maddi kayba uğramadan söz konusu organizasyonda yer alabilecek.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Chelsea Spor Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (4)

realist:

Atatürk düşmanı ve AKP yalakası wowturkey foruma üye olmayın

1
3
yanıtYanıtla
Lol:

Abi girersek enayi oluyoruz resmen kendileri her sene garanti katılıyorlar oh temiz iş

3
0
yanıtYanıtla
al ii akanMobil-ANDROID:

heosi les gibi takim oldu ingilizlerin

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, bu takımlar şampiyonlar liginde bir halt yapamıyolar, çıksınlar istediklerini yapsınlar, başka takımların hakkını yemesinler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title