Haberler

İnegölspor, Teknik Direktör Mehmet Bulut ile Yollarını Ayırdı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, teknik direktör Mehmet Bulut ile yollarını ayırdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, teknik direktör Mehmet Bulut ile yollarını ayırdı. Onursal Başkan Alinur Aktaş'ın devam edilmesi görüşü yönetimde kabul görmedi.

İnegölspor'da bu akşam yönetim kurulunda teknik direktör Mehmet Bulut'un durumu görüşüldü. 5 saat süren toplantıda Onursal Başkan Alinur Aktaş'ın istikrar vurgusuna rağmen yöneticilerin büyük çoğunluğu hoca ile yolların ayrılmasını istedi.

İnegölspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda yöneticilerin yüzde 90 teknik direktör Mehmet Bulut'u istemedi. Yöneticilerin gerekçesinin Mehmet Bulut'ta heyecan eksikliği olduğu kaydedildi.

İnegölspor'un yeni teknik kadrosu şu isimlerden oluşacak:

İsmail Güldüren, Hüseyin Yoğurtçu, Mehmet Seçkin, Murat Endes ve Hakan Gökkaya

İsmail Güldüren, Teknik Direktörlük lisansı sıkıntısı olduğu için Sivasspor'da Roberto Carlos ve Gaziantespor'da Sergen Yalçın örneğindeki gibi resmiyette menajer, gerçekte teknik adam olacak.

Teknik Direktör Mehmet Bulut ile sorunları olan fakat Bulut'un ayrılmasının ardından takımda kalması beklenen Metin Akan ile de yollar ayrılacak. Bulut'un ikinci yarıda istemediği Gökhan Güleç ile ilgili kararı yeni teknik heyet verecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren Mehmet Bulut Alinur Aktaş İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title