Haberler

Hawkins'in Olay Fotoğrafı!

Galatasaray Medical Park'ın kaptanı David Hawkins'in doping testi pozitif çıktı.

Galatasaray Medical Park'ın kaptanı David Hawkins'in doping testi pozitif çıktı. Sarı kırmızılıların ABD'li forveti keyif verici yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle tedbirli olarak TBF Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Hawkins'e, Galatasaray'ın 22 Aralık 2012 tarihinde Gaziantep BŞB ile yaptığı maç sonrasında doping testi yapıldı. WADA akreditasyonu bulunan Köln Doping Kontrol Laboratuarı'ndan gelen doping testi sonuçları pozitif çıktı ve 30 yaşındaki forvetin A numunesinde yasaklı maddeye rastlandı. GORDON O ANI ÖLÜMSEZLİŞTİRDİ Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; All-Star 2013 organizasyonun bitmesinden sonra Galatasaray Medical Park'ta forma giyen Dawid Hawkins, Jamont Gordon, Ersin Dağlı ve Carlos Arroyo bir gece kulübüne gitti. Geç saatlere kadar eğlenen sarı kırmızılı oyuncuların ellerindeki purolar, önlerindeki içki şişeleri dikkatlerden kaçmadı. Galatasaraylıların bu eğlenceli gecesini bu fotoğrafla ölümsüzleştiren ise Jamont Gordon oldu.

B NUMUNESİNİN AÇILMASINI İSTEDİ İdrar örneğinde keyif verici yasaklı maddeye rastlanan David Hawkins'in savunması istendi ve yıldız oyuncu tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Sürecin devamı için Hawkins'in savunması beklenmeye başlandı. Hawkins, B numunesinin açılmasını da talep etti. TBF Disiplin Kurulu karar vermek için Köln'den ikinci test sonuçlarını bekleyecek. Bu sonucun da pozitif çıkması durumunda cezası açıklanacak. ULM MAÇINDA FORMA GİYMEDİ Olay, yıldız oyuncunun kariyerinde ikinci kez yaşanıyor. Hawkins'in, Roma forması giydiği dönem 5 Haziran 2007'deki Siena maçında da "Cannabis" kullandığı ortaya çıkmış ve 3 ay ceza almıştı. Tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen Hawkins, tedbir kaldırılana kadar takımdan uzak kalacak. ABD'li oyuncu takımının dün akşam Eurocup'ta oynadığı ULM maçında da forma giyemedi. "YEMİN EDERİM HİÇBİR MADDE KULLANMADIM" Hawkins'te keyif verici maddeye rastlanırken, G.Saray Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman'ın bu şok haber sonrası ABD'li basketbolcuya "Böyle bir madde kullanıyor musun?" sorusunu ilettiği öğrenildi. Hawkins'in ise cevabı şu oldu: "Hayır, yemin ederim kullanmadım. Kullanmıyorum." HABER ÖNCE F.BAHÇE'YE GİTTİ Galatasaray, Hawkins olayının şokunu yaşarken, ABD'li oyuncunun doping testinin pozitif çıktığı haberi sarı kırmızılı kulüpten önce Fenerbahçe'ye ulaştı. Geçmişteki Cemal Nalga olayındaki gibi bu durumdan da ilk önce sarı lacivertliler haberdar olurken, Galatasaray yöneticileri pazartesi gecesi saat 01.00'de olayı öğrendiklerini belirtti. CEZASI 2 SENE OLABİLİR ABD'li oyuncunun doping testinin pozitif çıkması soruları da beraberinde getirdi. Daha önce de keyif verici madde kullandığı ortaya çıkan Hawkins, duruma itiraz eder ve B numunesini de açtırıp, o numunesi de pozitif çıkarsa cezası 3 aydan fazla olacak. Kullanılan maddenin kokain olması halinde ise alacağı ceza 2 seneyi bulacak. MURAT ÖZYER DE 'POZİTİF' DEDİ Galatasaray Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, Royal Halı Gaziantep BŞB ile yaptıkları maçın ardından David Hawkins'ten alınan doping numunesinin pozitif çıktığını belirtti. Özyer, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından önceki gün kendilerine konuyla ilgili bildirim yapıldığını da belirtti. CHATMAN 3 AYLA KURTARMIŞTI Türkiye'de daha önce Beşiktaş forması giyen Mire Chatman benzer bir olayla gündeme gelmişti. Keyif verici madde kullandığı tespit edilen Chatman, olayı itiraf etmiş ve B numunesini açtırmadığı için 3 ay ceza almıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

David Hawkins Galatasaray Gaziantep Köln Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title