Haberler

Göztepe Taraftarından Esnafa Karanfil

PTT 1.Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenilerek Spor Toto 2.Lig'e düşen Göztepe'nin taraftarları, maçtan sonra çıkan olaylar hakkında basın açıklamasında bulundu.

PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyit spor'a 1-0 yenilerek Spor Toto 2. Lig'e düşen Göztepe'nin taraftarları, maçtan sonra çıkan olaylar hakkında basın açıklamasında bulundu.

Göztepe taraftarları adına basın açıklamasında bulunan Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür, 'Maç günü çıkan olaylar nedeniyle herhangi bir şekilde mağdur olan gerek stat çevresinde, gerekse Güzelyalı ve Mithatpaşa Caddesi'nde ki halkımızdan ve esnafımızdan bütün Göztepe taraftarları adına özür diliyoruz' diyerek, "Hepinizin bildiği gibi pazar günü Göztepe'miz sadece bir puana kümede kalacak olmasına rağmen bunu başaramamış ve ne yazık ki 2.lige düşmüştür. Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz ki sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan bir takımın küme düşeceği ihtimalini aklımıza getirmemiş ve bunun rahatlığı ile güne başlamıştık. Ancak üzerimizde ki rahatlık Başkan Vekili Sabri Sadıklar'ın belirli sayıda bilet temin ettiği ve bu biletlerin kötü bir sonuçta taraftarın tepkisinden kendisini korumak için bazı çevrelere dağıtıldığı haberi ile yerini öfkeye bırakmıştı. Dağıtılan biletlerden bazıları kanıt niteliğinde elimizdedir! Tabi ki de bu konu protokol tribününe girilip fiili saldırıda bulunulmasını tasvip ettiğimiz anlamına gelmemelidir" dedi.

'Maç akşamı çıkan olaylarda bütün kulüp binası harabe haline gelirken Sabri Sadıkların odasının kapısının bile zorlanmaması aklımızda soru işaretleri bırakmıştır' diyen Şenözhür, "Bu konu hakkında yönetimimizden de ivedilikle bir açıklama bekliyoruz! Böylesi bir olayın gerçekleştiği bilgisinin üzerimizde yarattığı strese rağmen bizim için hayati önem taşıyan maç öncesi her şeyi bir kenara bırakan taraftarlarımız olağan gücüyle takımını destekleyip sahip çıkmıştır. Takımımızın oldukça kötü ve ruhsuz oynaması ve istediğimiz golü bir türlü bulamamamız stresimizi en üst noktaya getirmiş bütün bunların üstüne son on dakika yediğimiz gol hepimizde psikolojik bir yıkıntıya sebep olmuştur."

"İSMAİL HAKKI GÜL VE SABRİ SADIKLAR GÖREVLERİNDEN AYRILSIN"

Göztepe Kulübü'nün spor işleri sorumlusu İsmail Hakkı Gül'ün ve Başkan Vekili Sabrı Sadıklar'ın görevlerinden ayrılmasını istediklerini belirten Şenözhür, "Öncelikle İsmail Hakkı Gül'ün derhal bu kulüpten ilişiğinin kesilmesini, Göztepe Gençlik ve Spor kulübü adına söz sahibi olmamasını, resmi sitede yönetim kanadında ki isminin ve resminin derhal silinmesini istiyoruz. Daha sonra Başkan Vekili Sabri Sadıklar'ın hemen görevine son verilmesini ve bir daha o makama memur zihniyetli atanmış birinin değil, gerekirse İstanbul'dan onay beklemeden iş bitirebilecek tuttuğunu koparan tüm camianın güvenine haiz birinin getirilmesini istiyoruz. Sayın Altınbaş şunu unutmamalıdır ki hiç bir memur bu işi gerçek Göztepelilerin yaptığı şevk ve aşk ile yapamaz.Gecen altı senelik süreçte Sayın Başkan İmam Altınbaş'in artık bunu anlamış olmasını umut ediyoruz. Şanlı Göztepe taraftarları olarak tüm kamuoyu bilsin ki her zaman olduğu gibi tüm taraftarımız ve gruplarımız sen ben olayına girmeden her yerde yürek yüreğe, omuz omuza üstüne düşen her şeyi yapacaktır" dedi.

Altınbaş ile sorunları olmadıkları ve kulübün başında görmek istediklerini ancak, istemiyorsa zorlana tutamayacaklarını dile getiren Şenözhür, Göztepe'nin kuruluş yıl dönümü olan 14 Haziran'da daha çok kenetleneceklerini söyleyerek, "Göztepe'mizin kuruluş yıl dönümü olan 14 Haziran'da daha çok omuz omuza olarak, tüm Türkiye'ye neler yapacağımızı göstereceğiz,herkes anlayacak ki Göztepe taraftarı sarsılır ama asla yıkılmz" diye konuştu.

Göztepeli taraftarlar basın açıklamasında sonra ellerindeki karanfilleri tek tek Göztepe esnafına dağıtarak maç günü çıkan olaylar için özür diledi.

(EA-

14.05.2013 16: 39: 54

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tavşanlı Linyitspor Sabri Sadıklar Güzelyalı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title