Haberler

Galatasaray, Volkan Şen İçin Sercan ve Yekta'yı Verecek

Güncelleme:

Galatasaray, Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen için Sercan Yıldırım ve Yekta Kurtuluş'u teklif edecek.

Volkan Şen ile anlaşan G.Saray'da Dursun Özbek başkentteki maç öncesi bugün Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı ikna etmeye çalışacak...

Galatasaray'ın maçlardan önce rakip takım yönetimiyle transfer zirveleri devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulübün bugün iki hedefi var. Biri sahada Süper Kupa'yı kazanmak, diğeri ise transferde Bursasporlu Volkan Şen'i kadroya katmak... Sahada futbolcular kupa için mücadele ederken Başkan Dursun Özbek de tribünde Volkan Şen için Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı'nı iknaya çalışacak.

BURSA 4 MİLYON İSTEDİ, GALATASARAY TAKAS TEKLİF EDİYOR

Bursa'da kadro dışı kalan ve Galatasaray'la presipte anlaşma sağlayan Volkan için Bursaspor 4 milyon Euro istedi. Ardından bu rakamı 3.5 milyon Euro'ya düşürdü. Galatasaray ise Volkan transferinde takas yöntemini kullanmak istiyor. Gelecek sezon için kadroyu makaslamaya uğraşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Volkan transferinde istenmeyen oyunculardan birini takasta kullanmak istiyor. Öne çıkan isim ise Yekta Kurtuluş.

İKİ BAŞKAN KUPA ÖNCESİ TRANSFER ZİRVESİNDE

Ayrıca Galatasaray'ın Yekta ile birlikte Sercan Yıldırım'ı da vermeye hazır olduğu öğrenildi... Burada iki başkan da akıllı hamleler yaparak kulübüne kazanç sağlamak istiyor. Zira Bursaspor kadro dışı bıraktığı ve oynatmak istemediği oyuncusundan kurtulup kasasına para koymayı hedefliyor. Sarı-Kırmızılı kulüp de Yekta ile Sercan'ı takasta kullanarak hem şişkin kadrosunu düşürmek hem de cebinden nakit çıkmadan Volkan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yekta Kurtuluş Galatasaray Volkan Şen Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

Resital38:

Bu Fenerliler cok komik yaw ! Bir kere Dünya ve Avrupada Sike üzerine tescillenmis bir Takimi kalkmis burda baska bir takimi sikeci diye tanitiyor. Bunlari ancak bir Fenevli yapar.

14
0
yanıtYanıtla
TcMobil-IOS:

Siz kendi dalganıza bakın fenerbahçeliler bırakın artık su çirkeflıgıde avrupaya odaklanın takım olmayı hala beceremediniz.

3
1
yanıtYanıtla
galatasarayli cihat:

bursa spor istermi ki yekta ve sercani? bu transferin olacagini düsünmüyorum ve zaten volkan sen de olcan adin gibi oyuncu oldugunu düsünüyorum. bi iyi sezon gecirdi okadar bidaha gerisi gelmez benden söylemesi. yanlis transfer olur. git almanyadan 2. ligden genc yetenekli oyuncu al daha faydali olur.

2
1
yanıtYanıtla
ALi:

Yerli oyuncu almayın yeter ..hepsi kalitesiz .o paralara yazık

3
0
yanıtYanıtla
idealist:

Para vermiyor ki al gülüm ver gülüm diyor sadece iki takım için de iyi olur bence

yanıt0
yanıt0
arsiz:

ya anlamadim adam takiminda kadro disi galata saray baliklama daliyo sana gelince duzelecekmi hayvan herzaman hayvan dir

3
0
yanıtYanıtla
UUUHH:

Kakalak7 bahceliler 8 futbolcu aldiniz degil iki tane daha 10 tane futbolcu alsaniz yine bisi yok Azizin futboldan bisey anlamadigi malum 8 futbolcu aliyorsun takim yine yürümüyor. . .

3
0
yanıtYanıtla
64 Uşakli:

Bırakın gereksiz transfer leri volkan şen i alacaklar mış. Sercan ı bursa spor dan 6 milyon euro ya aldınız elimizde patladı. .. kesinlikle alınmasın elimizde patlar

2
1
yanıtYanıtla
sedat akaar:

Sporun dibi özel haber: Volken şen Fenerbahçe''de yalan haberlere itibar etmeyin.

1
1
yanıtYanıtla
xray:

yildiza bak hizaya gel

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title