Haberler

Galatasaray'da Rota Clarence Seedorf

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gitti, Mustafa Denizli ismi gündemde ancak rota yabancı hocaya döndü. Son aday Clarence Seedorf.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine sürpriz şekilde son verilmesinin ardından teknik direktör konusunda arayışlar hız kazanırken resmen aday enflasyonu yaşanıyor. Cim-Bom'un masasında yerli olarak sadece Mustafa Denizli konuşulurken, yabancılardan Seedorf'un adı ön plana çıktı.

FAVRE'YLE İLK TEMAS OLUMSUZ

Milliyet'in haberine göre; Başkan Dursun Özbek, Genel Sekreter Fatih İşbecer ve Sportif Direktör Cenk Ergün üçlüsü tarafından yürütülen operasyonda Mustafa Denizli'den sonra, listenin ikinci sırasında yer alan İsviçreli futbol adamı Lucien Favre'yle ilgili ilk temasın olumsuz olduğu belirlendi. Buna rağmen Favre'nin İstanbul'a davet edildiği dile getirildi.

SEEDORF SICAK BAKIYOR

Galatasaray'ın alternatifleri arasında öne çıkan diğer çalıştırıcı ise Clarence Seedorf oldu. Hollandalı teknik adamın Milan'dan ayrılmasına karşın 2016'ya kadar mukavelesinin bulunduğu ancak Galatasaray'a gelebileceğini ilettiği öğrenildi. Seedorf ismi Mancini sonrası da gündeme gelmiş ancak Hollandalı hoca öneriyi kabul etmemişti. Ayrıca Ajax'ı çalıştıran Galatasaray'ın eski oyuncusu Frank de Boer da bir başka Hollandalı olarak sarı-kırmızılıların gündeminde bulunuyor.

RENARD ÖNERİLDİ

Galatasaray'a önerilen isimler arasında Lille'den ayrılan Herve Renard da yer alıyor. İtalyan menajer Ludovic Fattizzo, Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün'le temasa geçerek, Galatasaray'da çalışmaya sıcak baktıklarını bildirdi.

MURAT YAKIN GELMEYE HAZIR

Türk asıllı İsviçreli teknik adam Murat Yakın da Galatasaray'a önerilen bir başka isim. Spartak Moskova'yı çalıştıran Yakın'ın Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Hamza Hamzaoğlu Murat Yakın Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (59)

murat Mobil-ANDROID:

Hamza DURSUN ÖZBEK gitsin

17
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gs bi daha saraya gider 3 kupa daha alır

4
10
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Hadi ordan sizi tescilli şikeciler. Orada kupa mı dağıtılıyor. Orası (Kişilerle kurumları ayırmak lazım. '') diyerek FB''nin şikesini örtbas ediyor. Siz şike yapamayınca kupaları 4 Yıldızlı GS süpürür tabi ki. Sizi gidi tescilli şikeciler sizi. . .

yanıt5
yanıt3
şikesaray:

şikesarayın şikeyi atfedecek durumu yok en başta 6s şikecidir

yanıt1
yanıt3
osmanMobil-ANDROID:

iyi olur. bir fb olarak gs tebrik ederim. seedorf tenik direktör olarak hayatı başarılar la dolu. resmen deneme tahtası oldu conconlar. ula bu adam ne yapmış şimdiye kadar da gs gibi takımın başına geçecek

11
1
yanıtYanıtla
Parisli Mobil-IOS:

Böyle başarılı bir adamı göndemese maksatları ne olabilir sene sonu görecegiz.

9
3
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ ADAM HAMZA HOCA:

HAMZA HOCA GİBİ BAŞARILI DÜRÜST TAKIMINI DÜŞÜNEN VE YERLİ BİRİ VARKEN ONU KOVAN ZİHNİYET NE GETİRSE BOŞ BU SENE GS DAN CACIK OLMAZ YÖNETİMİN BİR AN ÖNCE İSTİFA ETMESİ GEREK

12
0
yanıtYanıtla
hadi ordan Mobil-ANDROID:

hamzayi satani bizde satarik

11
0
yanıtYanıtla
halhalMobil-ANDROID:

dursun sen takımdan anliyorsan bir daha Silvan dakilere etek giydirmek nasip olmasın

9
2
yanıtYanıtla
ahnetMobil-ANDROID:

yeni gelen hoca oda yakında gider 3.5 ay tamamlar parasini şair gider sonra başkan sen dusunnn

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title