Haberler

Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahaya Çıkıyor

Türk ve dünya futbol yıldızları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin, Sinan Erdem Spor Salonu’nda 10 Mayıs Pazar günü Darülaceze yararına düzenleyeceği salon futbolunda buluşuyor.

Türk ve dünya futbol yıldızları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 10 Mayıs Pazar günü Darülaceze yararına düzenleyeceği salon futbolunda buluşuyor.

Din, dil, ırk cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise, ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze'nin köklü tarihini ve misyonunu dünyaya anlatmak için futbolcular ve sanatçılar bir araya geliyor. 10 Mayıs Salı günü 19.30'da başlayacak ve yıldızlar geçidine sahne olacak gecede Berkay, Buray, Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ile Soner Sarıkabadayı gibi sanatçılar mini konser verecek. Ayrıca Anadolu Ateşi grubu da hünerlerini gösterecek.

Dünya Yıldızlarının teknik direktörlüğünü Gheorghe Hagi, Türk Yıldızlarının teknik direktörlüğünü ise Rıdvan Dilmen'in gerçekleştireceği organizasyonda futbol sahalarının efsane isimleri unutulmaz bir futbol resitali sunacak.

Erman Toroğlu'nun yöneteceği karşılaşmanın takım kadroları ise şöyle:

DÜNYA YILDIZLARI: Aron Winter, Andreas Möller, Claudio Taffarel, Edgar Davids, Elvir Baliç, Gheorghe Hagi, Jari Litmanen, Jay -Jay Okoucha, Patrick Kluivert, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Ronald de Boer, Şota Arveladze, Thomas Hassler,

TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi

TÜRK YILDIZLARI: Abdullah Ercan, Ahmet Dursun, Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Yusuf Şimşek

TEKNİK DİREKTÖR: Rıdvan Dilmen

HAKEM: Erman Toroğlu - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sinan Erdem Darülaceze Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title