Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: "Büyük sıkıntılara rağmen, bir takım kurduk ve yola çıktık. Bu saatten sonra bütün iş, futbolcularımıza düşüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, "Büyük sıkıntılara rağmen, bir takım kurduk ve yola çıktık. Bu saatten sonra bütün iş, futbolcularımıza düşüyor. Ligde kalmak için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Özkan, Bozüyükspor tesislerinde, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, ligin ikinci yarısı büyük sıkıntı yaşadıklarını anımsattı.

İş adamı Halil Kafkas ve arkadaşlarının desteğiyle takımı tekrar kurduklarını ifade eden Özkan, "Büyük sıkıntılara rağmen, bir takım kurduk ve yola çıktık. Bu saatten sonra bütün iş, futbolcularımıza düşüyor. Bu yolda sizden destek bekliyoruz. Ligde kalmak için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

İş adamı Kafkas ise Bozüyükspor'un lige katılmama kararı aldığını hatırlatarak, 2,5 günde takımı oluşturduklarını söyledi.

Taraftarın, kendileri için itici güç olduğunu dile getiren Kafkas, şöyle konuştu:

"Futbolculara çok teşekkür etmek istiyorum. 1,5 günde takım oldunuz. Biz, o olguyu sahada gördük. Takımımız, 32-33 kişi olacaktı ama son gün gelen 7 arkadaşınız, evrak sıkıntısı nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Hocamız, 3 kaleci takviyesi istedi ancak gelen bütün kalecilerin evraklarında sıkıntı yaşandı. Biz, sonuna kadar size güveniyoruz ve Bozüyükspor kümede kalacak. Çok kaliteli bir takım kurduk."

Bozüyükspor taraftarlarından Ayhan Çolak ise taraftar olarak her zaman takımın arkasında olacaklarının sözünü verdi.

Toplantıya, Bozüyükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Selami Soydan, teknik direktör Halit Kılıç, teknik ekip, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title