Haberler

Futbol: PTT 1. Lig

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Bolu'daki sezon hazırlık kampı başladı Kırmızı siyahlı ekip, Nijerya asıllı Azerbaycan vatandaşı Nduka'yı transfer ederek, Volkan Koçaloğlu ile yollarını ayırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, sezon öncesi hazırlık kampı çalışmalarına Bolu'da başladı.

Kulüp Menajeri Abdullah Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamptaki çalışmalara, Teknik Direktör Ümit Erol Tok gözetiminde başladıklarını söyledi.

Buradaki ilk hazırlık maçını, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Tesisleri'nde bugün saat 17.30'dan itibaren Gürcistan'ın 1. Lig takımlarından FC Metalurg Rustavi ile yapacakları bilgisini veren Duran, daha sonra Boluspor, Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaraspor ile de birer karşılaşma oynamayı planladıklarını anlattı.

Bolu'daki kamp sürecinin, eski ve yeni oyuncuların birbirleriyle tanışıp kaynaşmasını sağlaması, eksiklerini görmesi ve tamamlaması bakımından yararlı olacağına inandığını dile getiren Duran, Volkan Koçaloğlu ile yollarını ayırdıklarını, Azerbaycan'ın Azer takımında stoper Nijerya asıllı Azerbaycan vatandaşı Usim Nduka (28) ile bir yıllık anlaşma imzaladıklarını kaydetti.

Duran, forvet hattına transfer çalışmalarının sürdüğünü ve kampın 7 Ağustos'ta sona ereceğini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Abdullah Duran Azerbaycan Nijerya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title