Haberler

    Fenerbahçe Israrla Depay Diyor!

    Gelişmelere yer veren İngiliz basını da transferde en şanslı takımın F.Bahçe olduğunu yazdı.

    Gelişmelere yer veren İngiliz basını da transferde en şanslı takımın F.Bahçe olduğunu yazdı.



    Fenerbahçe'de transfer gündemi ısınıyor...Takvim'in haberine göre devre arasında hücum hattına takviye yapmayı planlayan Sarı- Lacivertliler'de Memphis Depay sesleri yükseliyor. Yönetimin, teknik direktör Dick Advocaat'ın ısrarla alınmasını istediği Hollandalı yıldız için harekete geçme kararı aldığı öğrenildi. Önümüzdeki hafta iki yöneticinin İngiltere'ye giderek Manchester United kulübü ile masaya oturması bekleniyor. İngiliz kulübü Depay için geçtiğimiz sezon başında PSV'ye 34 milyon Euro ödediği için genç yıldızın bonservisini almak şu an için mümkün gözükmüyor. Fenerbahçe bu nedenle ilk planda Depay'ı sezon sonuna kadar kiralamak için görüşmelerde bulunacak.



    SON KARARI JOSE MOURINHO VERECEK

    Yönetimin kritik görüşmede 1.5 yıllık kiralama önerisini de masaya taşıması bekleniyor... Ada basınına yansıyan haberlere göre, Manchester United kulübü bekleneni veremeyen Depay'ı maaş yükünden kurtulmak için elden çıkarmak istiyor. Fakat bu konuda son kararı Jose Mourinho verecek. Eğer Portekizli hoca onayı verirse Depay elden çıkarılacak. İngiliz basını, Dick Advocaat faktörüyle transferdeki en şansı takımın F.Bahçe olduğunu yazdı.



    ADVOCAAT'LA SÜREKLİ TEMAS HALİNDE

    Devre arasında Manchester United'tan ayrılmayı kafasına koyan Memphis Depay'ın Fenerbahçe'nin hocası Advocaat'la sürekli telefonda görüştüğü iddia ediliyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Dick Advocaat Fenerbahçe Memphis Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title