Haberler

Eskişehirspor'lu Futbolcu Ediz İçin Hüzünlü Tören

Eskişehir'de dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Eskişehirspor tesislerinde tören düzenlendi.

Eskişehir'de dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Eskişehirspor tesislerinde tören düzenlendi.

Dün gece takım arkadaşı Hürriyet ile birlikte kaldığı evinde kalp krizi geçiren Ediz Bahtiyaroğlu, ihbar üzerine ikamete gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı. Ardından genç oyuncunun cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ve otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Bu sabah Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı otopsinin ardından Ediz'in naaşı cenaze aracı ile Eskişehirspor tesislerine getirildi. Omuzlarda taşınan tabutunun üzerine Türk Bayrağı, Eskişehirspor Bayrağı ve giydiği 2 numaralı forması konuldu.

Törende konuşan Kulüpler Birliği Başkanı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, önceki yıllarda yine Eskişehirspor'un kaybettiği milli takım kalecisi Sinan Alaağaç için yaşadıkları olayı Ediz de ikinci kez yaşadıklarını hatırlatarak, "Sporun kaderinde midir rahmetli Sinan'ı da biz böyle kaybettik. Şimdi artık rabbime dua ediyorum, inşallah bu son olsun. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Bu arada baba İsmail Bahtiyaroğlu oğlu Ediz'in cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Oğlunu kaybetmesinin acısını yaşayan baba İsmail Bahtiyaroğlu cenaze töreninin ardından fenalık geçirdi.

Törene bir grup taraftar da sırtlarında Ediz yazan formayla katıldı. Taraftarlar tesislere üzerinde "Transferin son gününde Es-ES'den Cennet'e" yazılı pankart astılar. Kılınan cenaze namazının ardından Ediz'in naaşı toprağa veilmek üzere memleketi Bursa'ya götürüldü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Hürriyet Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title