Haberler

Ersun Yanal'ın Umudu Transfer

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan Yönetime Rest.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan yönetime rest.

Trabzon rahatladı

Takımı kongre ortamından uzaklaştırmak için Antalya'ya götüren Ersun Yanal'ın, mevcut kadroyla üst sıraları zorlayamayacaklarını belirterek yönetime transfer resti çektiği ve üç yabancı transferi daha beklediğini söylediği ifade edildi.

YANAL ÜÇ FUTBOLCU İSTİYOR

Transfer sezonun 6 Şubat'a uzatılmasıyla rahat bir nefes alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni transferleri Antalya kampında görmek istediğini yönetime iletti. Mısırlı sol kanat oyuncusu Sayed Moawwad dışında, yönetimden forvete, orta sahaya ve stopere olmak üzere üç yabancı transferi daha isteyen Yanal, 10 futbolcudan oluşan alternatif ikinci bir transfer listesi hazırladı. Yönetime, "Transfer yapılmazsa bu takımla ligde üst sıraları zorlamamız çok zor" restini çeken Yanal, mevcut kadrodan ise kimseyi göndermeyi düşünmüyor. Yanal'ın, yabancı futbolcularla satın alma opsiyonu Trabzonspor kulübünde olmak üzere, sezon sonuna kadar kiralık anlaşma teklifini de getirmesi yönetim tarafından olumlu karşılandı. Bu arada ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Jabi ve Sayed Moawwad'ın gelişinin uzaması Yanal'ın moralini bozdu.

KAMPIN VERİMLİ GEÇMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, yapılacak transferlerin takıma katkı yapacağından emin olduğunu belirterek, "Hocamız transfer de dahil bir çok konuda çok detaylı bilgilere sahip. Takımın şu anda bulunduğu konumdan herkes kadar o da rahatsız. Çaykur Rizespor maçını kazanmamız bizim için çok iyi oldu. Bu maçın ardından bir seri yakalamak istiyorduk. Ancak lige ara verildi. Şimdi bu arayı Antalya'da en iyi şekilde değerlendirip, lige daha hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. İnşallah yeni transferleri de Antalya kampına katarak, çok daha verimli bir kamp döneminin geçmesini sağlayacağız" dedi.

TRABZONSPOR ANTALYA'YA UÇTU

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arada Antalya'da yapacağı kamp için bu sabah Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a gitti. Buradan İstanbul'daki futbolcuları da alacak olan bordo - mavililer 14.45'te tarifeli uçakla Antalya'ya gidecek. 24 kişilik futbolcu kafilesi ile Antalya'da kamp yapacak olan bordo - mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın futbolcuların kongre döneminden etkilenmemesi için böyle bir karar aldığı belirtildi. Antalya Belek'teki Spice otelde 9 gün kamp yapacak olan bordo - mavililer 9 Şubat günü 12.30'da Trabzon'a dönecek.

ALBAYRAK'A AFİŞ TEPKİSİ

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın şehrin çeşitli yerlerindeki bilboardlara astırdığı, "Akyazı projesi" fotoğrafının altına, "Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" yazısına tepkiler artıyor. Bazı taraftarlar afişlere sprey boya ile "Rant, çıkar, yalan ve defol" yazarken, bazı taraftarlar ise projenin hayalden öteye gidemediğini savunuyor. Bu arada 8 - 9 Şubat tarihlerinde yapılacak olan kongrede aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyan Başkan Nuri Albayrak'ın aday olması yönünde kendisine gelen baskılardan dolayı net bir açıklama yapmadığı ve çeşitli kesimlerle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title