Haberler

Derbide Olayları '1453 Kartal Grubu' Çıkardı

Güncelleme:

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbide çıkan olaylara 1453 Kartal Grubu'nun neden olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbinin son 10 dakikasında tribünlerde kavga eksik olmadı. İki grup taraftar bayrak sopaları ile birbirlerine girdi. Olayların niye çıktığı başlangıçta anlaşılmadı. İddialar, farklı görüşteki taraftar gruplarının birbirleri ile sürtüşmeye girdiği şeklinde.

BAYRAK SOPARIYLA SALDIRDILAR

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı ile yeni bir oluşum olan 1453 Kartal Grubu arasında gerginlik hiç bitmedi. Uzun süre sözlü tartışma yaşayan iki grup arasında karşılaşmanın sonlarına doğru da kavga çıktı. Gruplar, bayrak sopaları ile birbirlerine saldırdı.

MAÇ BOYUNCA TEKBİR GETİRDİLER

İddialara göre Gezi Parkı olaylarında aktif rol üstlenen Çarşı Grubu'na yönelik provokasyon vardı. Maç boyunca tekbir getiren 1453 Kartal taraftar grubuna başta Çarşı olmak üzere taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar arasındaki bu gerilim karşılaşma boyunca sürdü.

PROVAKASYON İDDİASI

İsmet Berkan, twitter hesabından sahaya inen grubun Çarşı taraftarı olmadığını söylerken, CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Beşiktaş Galatasaray maçına dört savcının görevlendirildiğini ve bunu Meclis'in gündemine taşıyacağını yazdı. Ergun Babahan ise Çarşı Grubu'nun sahaya indiğini söyleyenlerin kötü niyetli olduğunu iddia ederken, Çarşı ise resmi twitter adresinden olayları, 1453 Kartal'ın çıkardığını yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Kartal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title