Haberler

Carroll Londra Yolcusu!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Andy Carroll için West Ham United'ın devrede olduğu belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Andy Carroll için West Ham United'ın devrede olduğu belirtildi. West Ham Kulübü Başkanı David Gold, Carroll transferi konusunda kesin ifadeler kullanmaktan kaçınsa da transfere açık kapı bırakmaktan geri kalmadı. Gold, BBC Sport'a transfer iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamada; Liverpool ile henüz bir transfer görüşmesi yapılmadı. Ancak bu Carroll'ı kadromuza katmak istemediğimiz anlamına gelmiyor, her an her şey olabilir" dedi. Liverpool'daki geleceği merak konusu olan 23 yaşındaki futbolcu ile West Ham'ın yanı sıra AC Milan, Newcastle ve Fulham'ın da ilgilendiği iddia ediliyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, West Ham'ın Carroll'ı kiralama yöntemine giderek kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Merseyside ekibinde teknik direktörlüğe getirilen Brendan Rodgers geçtiğimiz günlerde Carroll'ı kiralık olarak göndermeyi düşünebileceklerini de ifade etmişti. 2011 yılının başında 35 milyon paund gibi astronomik bir rakama Liverpool'un yolunu tutan Carroll, forma giydiği süre içerisinde bir türlü istenilen performansı gösteremedi. 1.91 boyundaki dev İngiliz forvet geçen sezon Liverpool forması ile ligde 35 maça çıkma şansı yakaladı. Carroll bu karşılaşmalarda sadece 4 gol kaydedebildi.

Öte yandan Andy Carroll'ın West Ham United takım kaptanı Kevin Nolan ile yakın arkadaş olması nedeniyle, Londra'ya gelmeye sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Sporx.com / Spor

West Ham United Andy Carroll Liverpool Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title