Haberler

    Beşiktaş Devre Arasında Hangi Futbolcuları Transfer Etti?

    FutbolArena Detay - Süper Lig'de 2016-2017 sezonu devre arasında bir ay süren ara transfer dönemi saatler sonra tamamlanacak.

    FutbolArena Detay - Süper Lig'de 2016-2017 sezonu devre arasında bir ay süren ara transfer dönemi saatler sonra tamamlanacak. Peki Beşiktaş bu süreci nasıl geçirdi? Kimleri transfer etti, hangi futbolcuları gönderdi? Gelin tekrar hatırlayalım...

    Süper Lig'in lideri ve son şampiyonu Beşiktaş, ara transfer dönemini hızlı geçirdi. Kartal çok sayıda futbolcu ile sözleşme imzalarken, bazı oyuncuları da elinden çıkardı. Beşiktaş ara transfer döneminde kimleri aldı?

    Kartal ara transfer döneminde en pahalı transferini 4.2 milyon euro karşılığında Hırvatistan'dan yaptı. Hırvat Milli Takımı stoperlerinden 23 yaşındaki Matej Mitrovic siyah beyazlılarla sözleşme imzaladı.

    Bunun dışında bonservis ödemesi yapmayan Beşiktaş eski öğrencileri Ersan Gülüm ve Demba Ba'yı Çin'den geri kiraladı.

    Beşiktaş dördüncü transferini de Ryan Babel'i alarak yaptı. Deportivo ile sözleşmesi biten Hollandalı kanat oyuncusu transfer edildi ve Babel daha ilk maçlarından Beşiktaş'ın hücum gücüne pozitif katkı yaptı. Beşiktaş ara transfer döneminde kimleri gönderdi?

    Beşiktaş devre arasında 4 oyuncu ile kadrosunu güçlendirirken 2 oyuncusuyla da yollarını ayırdı. Kartal, genç kanat oyuncusu Kerim Frei'yi 2.250 milyon euro ve bonuslarla birlikte İngiltere Championship ekibi Birmingham City'ye sattı. Tecrübeli kanat oyuncusu Olcay Şahan da 200 bin euro karşılığında Trabzonspor'a gönderildi. Beşiktaş devre arası transfer döneminde kaç para harcadı?

    Beşiktaş 4.2 milyon euro karşılığında Matej Mitrovic'i transfer ederken, 2.450 milyon euro karşılığında da Kerim Frei ve Olcay Şahan'ı gönderdi.

    Kartal böylece 1.750 milyon euro bonservis zararı yapmış oldu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Kerim Frei Ryan Babel Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title