Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bruno Alves'i Reddetti

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-beyazlılara önerilen Fenerbehçeli Bruno Alves'i istemedi, ''Benim başımı daha fazla ağrıtmayın'' dedi.

Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta, Ersan Gülüm'ün devre arasında satılmasıyla birlikte stoper arayışları başlamış ve transfer döneminin son günlerinde Marcelo ile Alexis kadroya dahil edilmişti.

GÜNEŞ'TEN TAKVİYE İSTEĞİ

Ancak Rhodolfo'nun sakatlığı geçse bile yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceğinin belli olmaması, Alexis Delgado'nun ise ortaya koyduğu oyunun beğenilmemesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş, savunma hattına takviye yapılmasını yönetimden istedi.

FİKRET ORMAN, BRUNA ALVES'İ İSTEMEDİ

Yeni sezon için 3-4 transfer yapacaklarını açıklayan siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş ile kontakt kurarak yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Habertürk Gazetesi yazarlarından Meriç Müldür, köşesinde Beşiktaş'ın transferleriyle ilgili bir yazı yazdı. Müldür'ün bu yazısında siyah beyazlıların stoper transferiyle ilgili önemli bir gerçek de ortaya çıktı.

''BENİM BAŞIMI DAHA FAZLA AĞRITMAYIN''

İşte Müldür'ün yazısından bir bölüm; Maşallah Beşiktaş'a stoper dayanmıyor. Bu sezon yine iki stoper daha alınacak gibi. Bu arayışlar sürerken Fenerbahçeli Bruno Alves'de gündeme geldi. Daha doğrusu Fikret Orman'a önerildi. Başkan, "Benim başımı F.Bahçe ile daha fazla ağrıtmayın" diyerek transfere karşı çıktı.'

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Bruno Alves Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

MMOM:

Müslüman, Salaten Tuncina duasını okumayı adet haline getirenlerdünya ve ahiretin sıkıntılarından kurtulurlar.

4
2
yanıtYanıtla
PAZARLAMACI:

AYNEN BAŞKANIM BİZDE HAYATTA FENEVLİLERDEN UZAK DURUYORUZ

5
0
yanıtYanıtla
hainden ve cahilden uzak durun:

fener baş ağrısının en iyi ilacıdır.

0
3
yanıtYanıtla
koc baba:

al al artıklar sıze ıyı yakısır vallahi

1
1
yanıtYanıtla
gs 31 TR:

serdar azız yakısır azızonun artıklarını bosverın

1
0
yanıtYanıtla
PAZARLAMACI:

MERİÇ MÜLDÜR DENİLEN ŞAHSİYET ANADAN DOĞMA HEP SALLAMACIDIR

1
0
yanıtYanıtla
Akrep??Mobil-IOS:

Nerde bu devleti yöneten çapulcular biri bu adamın para kaynağını araştırdın. Nerden buldu milyarları ? Biz biliyoruz sizde bulup millete anlatın ne mal olduğunu herkes anlasın????

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title