Haberler

    Beşiktaş, Arsenal'in Serisini Bozmaya Gidiyor!

    Şampiyonlar Ligi'ne üst üste 16 sezondur katılma başarısı gösteren Arsenal, İstanbul'daki 0-0'lık mücadelenin rövanşında, sahasında Beşiktaş'ı ağırlıyor.

    Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında İngiliz devi Arsenal ile Londra'da karşı karşıya gelecek.ARSENAL SEKE SEKE GİDİYOR

    İki ekip arasında oynanan Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki ilk mücadele golsüz berabere sona ererken, Topçular'dan Aaron Ramsey kulüp kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü.

    Premier Lig'de ikinci hafta maçlarının oynandığı hafta sonu Goodison Park'ta Everton deplasmanına konuk olan Arsenal, maçın son dakikalarına 2-0 geride girmesine karşın Aaron Ramsey ve Olivier Giroud'nun golleriyle 1 puanı kurtardı.

    İlk hafta da Crystal Palace karşısında yine son dakikalarda puanı kurtaran Wenger'in talebeleri, Çarşamba günü Beşiktaş ile oynanacak rövanş maçı öncesi 1 puanla teselli buldu.

    Lig maratonuna iyi başlayan Ramsey, iki maçta da ağları havalandırmayı başardı ancak cezası nedeniyle siyah beyazlılara karşı Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak."EVERTON MAÇI İNANCIMIZI GÜÇLENDİRDİ"

    Everton maçının kendilerine umut aşıladığını belirten Wenger ise, düzenlediği basın toplantısında, "Bu beraberlik bizim inancımızı güçlendirdi. Çarşamba günkü maç öncesi iyi oldu bile diyebilirim. Fiziki açıdan yorulduk ancak maç gününe kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz belli. Evimizdeki maçı kazanmak ve gruplara kalmak istiyoruz. Ancak bu pekte kolay olmayacak." ifadelerini kullandı.

    Hafta sonu oynanan müsabakada Dünya Kupası yıldızlarından Mesut Özil ve Per Mertesacker uzun bir aranın ardından tekrar sahalara döndü. Kulüpten ayrılacağı dedikoduları iyice ayyuka çıkan takımın bir diğer Alman yıldızı Lukas Podolski ise forma şansı bulamadı.

    Goodison Park'taki mücadele sakatlanan Giroud'nun yaklaşık 10 hafta sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Öte yandan tedavileri devam eden Mikel Arteta ve Yaya Sanogo'nun durumları belirsizliğini koruyor. Sakatlıkları bulunan Theo Walcott ve Kieran Gibbs de kenarda oturmayı bekleyecek diğer isimler arasında...BEŞİKTAŞ HAZIR VE NAZIR

    Spor Toto Süper Lig, Premier Lig'e kıyasla 2 haftalık bir gecikmeyle start alıyor. Siyah beyazlılar, haftasonu Mersin Idmanyurdu karşısında ilk maçına çıkacak.

    Sezona oldukça iyi başlayan ve mücadelesinin yanı sıra futboluyla da alkış toplayan kara kartallar, şu ana kadar oynadığı 3 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedi.

    Beşiktaş, Feyenoord'u iki maç sonunda 5-2'lik averajla geçerken, yeni transfer Demba Ba attığı gollerle takımın umutlarını taze tutmaya devam ediyor.Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Londra'ya 22 kişilik bir kafile ile gitti. Filip Holosko İstanbul'da kalırken, hafif sakatlığı bulunan Necip Uysal'ın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.Arsenal'in muhtemel ilk 11'i: Szczesny, Monreal, Mertesacker, Chambers, Debuchy, Flamini, Cazorla, Alex-Oxlade, Özil, Wilshere, Sanchez Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Tolga, Ramon Motta, Ersan, Pedro Franco, İsmail, Veli, Atiba Hutchinson, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Demba Ba

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title