Haberler

Basketbol Mersin Büyükşehir Belediyesi Ceyhan Belediyesi maçının ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, hücumda ve savunmada aksayan yönleri olmasına rağmen savunmadaki sertliği artırdıkları için ...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, hücumda ve savunmada aksayan yönleri olmasına rağmen savunmadaki sertliği artırdıkları için başarılı olduklarını söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ceyhan Belediyesi'ni gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak iyi bir takım olduklarını belirtti.

Dafa fazla çalışıp, eksik yönlerini düzeltmek istediklerini vurgulayan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Hücümda ve savunmada çok aksayan yönlerimiz var ancak savunma sertliğimizi artırdığımız için bugün başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İşin başındayız. Önümüzde çok zaman var. Bundan sonraki maçları da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Aksayan yönlerimiz var. Bunları düzeltebildiğimiz takdirde mutlaka daha iyi bir takım olacağız."

- Ceyhan cephesi

Ceyhan Belediyesi Başantrenörü Atilla Keskin ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Özellikle defansta çok büyük hatalar yaptıklarını ifade eden Keskin, şöyle konuştu:

"Büyük hatalar sonucunda 82 sayı yedik. Tabi ki bu kadar fazla sayı yiyen bir takım kaybetmeye mahkumdur. Zaman zaman baskın oynamamızın neticesinde 70 sayı attık ancak yine de maçı kaybettik, üzgünüz. Önümüzde Antakya maçı var. Bu maça iyi şekilde hazırlanıp, önümüze bakacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik ediyorum."

-ceyhan belediye

-basketbol

Kaynak: AA / Spor

Ceyhun Yıldızoğlu Türkiye Ceyhan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title