Haberler

Arda Turan'a 70 Bin Kişilik Stat

Güncelleme:

Arda'nın takımı Atletico Madrid, Vicente Calderon'a veda etmeye hazırlanırken gelecek sezondan itibaren karşılaşmalarını 70 bin kişilik yeni bir stadyumda oynayacak.

Milli futbolcu Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'na veda etmeye hazırlanıyor. 1966'da inşa edilen efsane statta, uzun yıllardır maç yapan İspanyol ekibi gelecek sezondan itibaren karşılaşmalarını yeni bir stadyumda oynayacak.

YENİ SEZONDA YENİ STAT

İnşaatına iki yıl önce başlanan 'La Paineta' Stadı'nda çalışmalar gelecek yıl son bulacak. Kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlanan yeni stat 2016 ortalarında hazır hale gelecek, Atletico gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını burada oynayacak.

70 BİN KİŞİLİK STAT

Arda ve arkadaşları bundan böyle daha çok seyircinin önünde top koşturacak. Vicente Calderon'un seyirci kapasitesi 55 bindi. La Peineta ise 70 bin seyirci kapasiteli olacak. Toplamda 320 milyon euroluk yapım maliyetiyle inşaa edilen yeni stadyumun dünyanın en güzel statlarından bir tanesi olacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Vicente Calderon Atletico Madrid Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

KansimMobil-ANDROID:

Biz kıymetini bilemedik adamlar Arda'ya stad yapıyorlar.

3
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

stadın ismi el turco arda arena mı olacak satad atletico nun haber yapacağız diye yırtınmayalım nerdeyse cuma günleri camii çıkışı yardım toplanacak yazacaksınız:))

6
1
yanıtYanıtla
cayci hüseyin:

nasil haber yapiyorlar sanki ardaya stat yapiyorlar. nasil habercilik bu. .

5
0
yanıtYanıtla
anadolu:

eski stadın neyi varmış ki, Fenerbahçe stadı gibi yenileyememişler mi? Yoksa orda da rant mı dönüyor!

2
0
yanıtYanıtla
mag:

sanki arda turan tek başına oynayacak o stad''ta

0
1
yanıtYanıtla
KuhhhhhLateMobil-IOS:

Helal olsun ho yagyagggg

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title