Haberler

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası çiftler finalinde İsviçreli Marco Chiudinelli ve Rumen Marius Copil ikilisini mağlup eden Fransız sporcular Sadio Doumbia ve Calvin Hemery, şampiyonluğa ulaştı.

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası çiftler finalinde İsviçreli Marco Chiudinelli ve Rumen Marius Copil ikilisini mağlup eden Fransız sporcular Sadio Doumbia ve Calvin Hemery, şampiyonluğa ulaştı.

İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Kulübünün (TED) ev sahipliğinde 68'incisi düzenlenen turnuvada çiftlerde final maçı yapıldı. Finalde Chiudinelli-Copil ikilisine set vermeyen Doumbia-Hemery çifti, 63 dakika süren mücadeleyi 6-4 ve 6-3'lük skorlarla kazandı ve ATP Challenger Turu'ndaki ilk zaferlerini elde etti.

Çiftlerde dereceye giren sporculara ödüllerini TED Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Kratzer ve Hasan Kara verdi.

Tekler finalistler belli oldu

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nda teklerde finalistler belli oldu.

Toplam 75 bin dolar ödüllü turnuvanın tekler yarı finalinde 1 numaralı seribaşı Tunuslu Malek Jaziri, Alman Tobias Kamke'yi 6-3, 6-4'lük skorlarla eleyerek, adını finale yazdırdı. Turnuvanın 2 numaralı seribaşı Dudi Sela ise diğer yarı final maçında İsviçreli Marco Chiudinelli'yi 6-3'lük iki set sonunda mağlup ederek finale çıktı.

Malek Jaziri ile Dudi Sela arasındaki final müsabakası, yarın saat 15.00'te başlayacak.

Kaynak: AA / Spor

American Express İstanbul Calvin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title