Haberler

Amatör ligin "Namlı" futbolcusu

ABDULKADİR NİŞANCI - Profesyonel futbol hayatında Trabzonspor ve Galatasaray'da forma giyen Erhan Namlı, 39 yaşında olmasına rağmen futboldan kopmayarak Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadel...

ABDULKADİR NİŞANCI - Profesyonel futbol hayatında Trabzonspor ve Galatasaray'da forma giyen Erhan Namlı, 39 yaşında olmasına rağmen futboldan kopmayarak Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup İl Özel İdarespor'da top koşturuyor

Ankara'da 1974 yılında dünyaya gelen ve 16 yaşında profesyonel futbol hayatına başlayan Namlı, Anadolu'yu adeta adım adım gezerek Türk futboluna hizmet veren ender futbolcular arasında yer alıyor.

Futbol yaşamına Ankara Demirspor'da başlayan ve oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Namlı, Belediye Vanspor, Denizlispor ve Gaziantepspor'da forma giydi. Gaziantepspor'da sergilediği futbol ve yükselen performansıyla Trabzonspor ve ardından Galatasaray'a transfer oldu.

Namlı, Galatasaray'a transferinin ardından Türkiye ve Avrupa'da unutulmaz birçok maç yaşadıktan sonra aynı sezon içinde Çaykur Rizespor'a kiralık verildi. Buradan Elazığspor'a transfer olan Namlı, ikinci defa Gaziantepspor'a döndü ve ardından Karşıyaka, Boluspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Çankırı Belediyespor, İstanbulspor, Turgutluspor, Pendikspor ve Bozüyükspor'da da forma giydi.

- "Birçok önemli maçta forma giydim"

Bayburt Grup İl Özel İdarespor'a transfer olan Namlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımını, hedefleri olduğu için tercih ettiğini söyledi.

Vücudu dayanabildiği kadar futbol oynamak istediğini belirten Namlı, "Allah'a şükür herhangi sakatlığım ya da sıkıntım yok. Oynayabildiğim yere kadar oynamak istiyorum" dedi.

Namlı, profesyonel futbol hayatına 16 yaşında başladığını ve 23 yıldır yeşil sahalarda mücadeleye devam ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Birçok önemli maçta forma giydim. Trabzonspor'da oynarken 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'yi 1-0 yenmiştik. Benim için o maç çok önemliydi. O maçı hiç unutamıyorum. Bir de Galatasaray'da oynarken Barcelona ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığımız Şampiyonlar Ligi maçı, unutamadığım karşılaşmalar arasında. Tabi bunlar büyük ve güzel maçlardı. Trabzonspor ile Fenerbahçe rekabeti belli. Galatasaray'ın da o zamanlar Şampiyonlar Ligi'ndeki durumu belliydi."

Bayburt Grup İl Özel İdarespor'u tercih etmesinde hocanın ve takımın çok iyi yapılanma içinde bulunmasının etkili olduğunu anlatan Namlı, "Amatör ligde mücadele ediyoruz ama adeta profesyonel düzeyde bir takımız. Hedefimiz, bu sene şampiyon olup 3. Lig'e, oradan da 2. Lig'e çıkmak. Yönetim, takım ve taraftarlarımız çok iyi motive oldu. Hedefimiz şampiyonluk, bu doğrultuda iyi çalışıyoruz. Şimdilik her şey çok iyi gidiyor. Allah'ın izniyle inşallah hedeflediğimiz yere, şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

Namlı, Bölgesel Amatör Lig'de üç maç yaptıklarını ve bu maçlarda 1 gol attığını ifade ederek, 7 puanla ligin ikinci sırasında bulunduklarını kaydetti.

- "Genç arkadaşlarımızın Erhan'ı örnek almasını istiyoruz"

Takımın teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, Namlı'nın yıllardır Türk futbolunda en üst düzeyde futbol oynayan kişilerden olduğuna dikkati çekerek, "Erhan, gerçek bir profesyonel. Saha içinde ve dışındaki davranışlarıyla futbolcularımıza örnek oluyor" dedi.

Namlı'nın takıma çok faydası olduğunu dile getiren Topuzoğlu, şöyle devam etti:

"Takımımız, Erhan ile sezonu en güzel yerde bitirecek. Üst düzey bir futbolcu olduğu için oyundaki görüntüsü mükemmel. Her şeyin en doğrusunu yapıyor. Oyun içinde yaşına rağmen müthiş mücadele eden, oyun disiplininden kopmayan biri. Genç arkadaşlarımızın Erhan'ı örnek almasını istiyoruz. Hazırlık maçları hariç üç lig, iki de kupa maçı oynadık. Maçların hepsinde müthiş performans gösterdi ve çok güzel de bir gol attı. Bunun da devamını getireceğine eminim. Gol atmasından öte oyun içindeki görev anlayışı mükemmel."

Takım arkadaşı Yahya Topçu ise Namlı'nın sahada kendileri için lider ve öğretici olduğunu belirterek, "Erhan ağabey, gençlerden daha fazla çalışıyor. Takım için bulunabilecek en iyi ağabey. Hem sahada hem antrenmanlarda hem de tesislerde bizlerle ilgileniyor. Sahada tam bir lider. Sahada bir sıkıntımız olduğunda, bize rahat olmamızı söylüyor. Bunlar bizim için çok önemli şeyler" ifadelerini kullandı.

Arşiv

Yayın

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Trabzonspor Erhan Namlı Bayburt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title