Haberler

48.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabını birincilikle bitiren Rabobank bisikletçisi Mark Renshaw, "Çok çalıştım."

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye- Marmaris etabını birincilikle bitiren Rabobank bisikletçisi Mark Renshaw, "Çok çalıştım. Burada olmaktan mutluyum. Hak ettiğimi zannediyorum" dedi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Renshaw şunları söyledi:

"Finiş çok zor oldu. Bu etapta iki yıl önce Greipel ile birlikte idim. O zaman Visconti kazanmıştı bu etabı. Arkadaşlarım çok yardım etti. Goss ile finişe girdiğim anda kazanacağımı hissettim. Cavendish ile birlikte çalışmıştım. Tecrübe kazanmamda onun da büyük katkısı var. Türkiye turu çok iyi bir hazırlık yeri. Bunu yapanlara çok teşekkür ediyorum. Düz ve kolay etapların yanında çok zor etaplarda var. Giro İtalya öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bugün benim için çok özel bir gün.

Avustralya'da Anzak günü. Burada onları da anıyorum. Herkesin acısını paylaşıyorum. Birinciliğimi Anzak halkına armağan ediyorum."

İVALİO GABROVSKİ, "TURKUAZ MAYOYU KOLAY KOLAY BIRAKMAM"

Basın toplantısına daha sonra gelen Konya Torku Şekerspor'lu İvalıo Gabrovski geldi. ve tur hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı: "Türkiye adına yarışmaktan çok sevinçliyim. Etap zordu. İlk 50 kilometre sürekli ataklar vardı. Son 30 kilometre grup birleşti. Toplu bir finiş oldu. Sonuna kadar Turkuaz Mayoyu taşımaya çalışacağım. Tüm atakları kovaladım. Zaten bu görevim. Vınokourov'u takip ettim çünkü oda büyük bir sporcu. Evet güçlüyüm ve başaracağım. Türk halkının beni desteklediğini hissediyorum. Zaten

öyle olmasa elime Türk bayrağını alıp sevinmezdim." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rabobank Marmaris Fethiye Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title