Haberler

Spor Toto 2. Ligi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, Beşiktaş altyapısında futbola başlayıp üst düzey kariyere sahip olan Erman Erginle anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, Beşiktaş altyapısında futbola başlayıp üst düzey kariyere sahip olan Erman Erginle anlaştı.

Transfer piyasasını sallayan, dikkat çekici transferlere imza atan oldukça güçlü takımların yer aldığı beyaz grupta belirlediği hedefinden peşinden koşmanın planlarını yapan İnegölspor, transferde son günlerde bir hayli sessiz kaldı. Transfer harekatına hızlı bir başlangıç yaparak Bayrampaşaspor'dan kaleci Hamdi Tevfik, Gaziosmanpaşaspor'dan Berk Baran, Tavşanlı Linyitspor'dan Bilal Özdemir, Bayrampaşa'dan ikiz kardeşler İlker ve Soner Cihan'ı kadrosuna dahil eden İnegölspor Transfer Komitesi, rotayı deneyimli isimlere çevirdi. Ancak bu isimlerin tahmin edilen rakamların üzerinde bedel öne sürmesi, Transfer Komitesinin elini kolunu bağladı. Piyasanın ateşinin sönmesini ve bedellerin makul ölçülere çekilmesini bekleyen İnegölspor Transfer Komitesi, ikinci harekata başladı. Uzun süreli süper lig deneyimine sahip olan ve son olarak Spor Toto 2. Lig takımlarından Körfez Futbol Kulübü formasını giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Ergin ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine, deneyimli isim İnegöl'e gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

GÜÇLÜ BİR İNEGÖLSPOR OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "Güçlü takımımızın dişlilerinden bir tanesi olan Erman Ergin kardeşimizle 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu yolda bize çok ciddi katkılarının olacağına inanıyoruz. Takıma değer katacağına inanıyoruz. Allah kazasız belasız, sakatlıktan uzak sezon nasip etsin. Bu İnegölspor'un ikinci transfer harekatının ilk transferi oldu. İnşallah bundan sonra gerçekleştireceğimiz transferleri de birkaç gün içerisinde duyuracağız. Şuandan itibaren 6 tane daha transfer görüşmemiz olacak. Bu 6 arkadaşın birkaç tanesi ile ön görüşmeleri yaptık. Hemen hemen bütün şartlarda anlaştık, bir tek imzaya kalan arkadaşlar var. Kaleci, orta saha ve forvet hattıyla alakalı transferlerimiz olacak. Önümüzdeki haftada o kardeşlerimizi İnegöl'e getirip resmi imzayı attıracağız. Ben, kamuoyunun şunu bilmesini istiyorum. Gerçekten güçlü bir İnegölspor oluşturmak istiyoruz. Kimse acele etmesin. Farklı ve değişik yorumlara da girilmesin. Sezon başladığında güçlü bir İnegölspor seyredecekler. Biz üzerimize düşeni sonuna kadar getireceğiz ve topu karşı tarafa atacağız. İnşallah taraftarımız, basınımız, işadamlarımız hep birlikte hedefe oynayan İnegölspor'u birlikte harekete geçireceğiz. Bizim görüştüğümüz arkadaşlar bu ligin iyi futbolcuları. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız" dedi.

İnegölspor'un son gözdesi Erman Ergin ise, İnegölspor'un yeni sezonda başarılı olması için ter dökeceğini kaydetti.

Futbola Beşiktaş'ta başlayan Erman, 2001 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. As takım için henüz hazır bulunmadı ve oyun tecrübesi edinebilmesi için Kayseri Erciyesspor'a bir sezonluğuna kiralandı. Kayseri Erciyesspor için ilk resmi karşılaşmasına 10 Ekim 2001 tarihinde İzmitspor'a karşı oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında çıktı. Burada bir sezon oynadıktan sonra yeni sezona Akçaabat Sebatspor'da kiralık olarak geçirdi ve bu takımla 2002-03 1. lig sezonu üçüncü sırada tamamlayıp süper lige yükselmeyi başardı. Bunun üzerine 2003-04 sezonunun başında Beşiktaş'dan Sebatspor'a transfer oldu. Daha sonra Torku Konyaspor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor, Boluspor, Kartalspor ve geçtiğimiz sezon devre arasından itibaren ise Körfez Futbol Kulübü formasını giydi. 8 kez Milli takımlara çağrılan Erman Ergin, 2 kez Türkiye U15, 1 kez de Türkiye U16 forması olmak üzere toplam 3 kez milli formayı giydi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayrampaşaspor Erman Ergin İnegölspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title