Haberler

Tarsus İdman Yurdunun Yeni Başkanı Erdal Yüksel Oldu

Güncelleme:

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdunun yeni başkanı İş Adamı Erdal Yüksel oldu.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu'nun yeni başkanı iş adamı Erdal Yüksel oldu. Tarsus İdman Yurdu'nun başarısı için gece gündüz çalışacağını belirten yeni başkan Erdal Yüksel, Tarsus İdman Yurdu'nu hakkettiği konuma getireceklerini söyledi

Belediye Nikah salonunda yapılan olağan genel kurulda Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdman Yurdu'nun eski başkanı İsmail Akdağcık ve 312 üyeden 77'si katıldı.

Erdal Yüksel başkanlığında tek liste halinde gidilen seçimde Fatih Yıldırım, Fikret Avcı, Hasan Podak, Hüseyin Sarı, Akif Demircioğlu, Akif Şahin, Yunus Seven, Mustafa Aydın, Savaş Say, Olcay Başer, Ramazan Bozdağ, Salih Erdoğan, Savaş Dalkürek ve Yüksel Atum yönetim kurulu üyesi olurken, denetim kuruluna ise Ahmet Bozgaç, Ali Bağrık ve Mehmet Yılmaz seçildi.

YÜKSEL: "GÖREVİMİZİN ANLAMINI BİLİYORUZ"

Genel kurulda konuşan Tarsus İdman Yurdu'nun yeni başkanı Yüksel, üstlendikleri görevin anlamını bildiklerini vurgulayarak, "Ben ve arkadaşlarım Tarsus İdman Yurdu misyon ve vizyonunu sportif başarıyla birleştirip, Tarsus İdman Yurdu'muzu olması gereken PTT 1. Lig ve inşallah süper lige çıkarma gayreti içinde olacağız. Alt yapının ne anlama geldiğini ve önemini son oynadığımız Yeni Malatyaspor maçında hep birlikte gördük. Planlı ve gerçekçi projelerle alt yapımızdan yetişen çocuklarımızı çok yakında futbol sahalarında izlemeye başlayacaksınız" dedi.

CAN: "HERKES TAKIMA DESTEK OLMALIDIR"

Tarsus İdman Yurdu'nun, Tarsus'un ortak paydası olduğunu ve takıma fazlasıyla yardım yapacağını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise herkesin takıma destek çıkmasını istedi.

Can, son yıllarda takımların ayakta durmasının zorlaştığını belirterek, "Kaynak sağlamak zor ama biz bunu başaracağız. Karamsarlığa kapılmadan kararlılık ve inançla Tarsus İdman Yurdu'na destek vererek hak ettiği, layık olduğu yere getireceğiz. Biz herkesi Tarsus İdman Yurdu'na destek vermeye davet ediyoruz. Bu takım sadece belediye ve yöneticilerin değildir, tüm Tarsus'un takımıdır. Bu nedenle herkes takıma destek olmalıdır. Böyle bir zor dönemde yönetime gelen arkadaşlara teşekkür ederiz. Biz belediye olarak Tarsus İdman Yurdu'na dünden daha çok yardımcı olacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Yıldırım Erdal Yüksel Şevket Can Tarsus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title