Haberler

SPOR Kayserispor'da Erol Bedir güven tazeledi

Kayserispor'da Erol Bedir güven tazelediİlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA)- İSTİKBAL Mobilya Kayserispor'un olağanüstü genel kurulunda mevcut Başkan Erol Bedir, tek liste ile girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi.

Kayseri spor'da Erol Bedir güven tazeledi

İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA)- İSTİKBAL Mobilya Kayseri spor'un olağanüstü genel kurulunda mevcut Başkan Erol Bedir, tek liste ile girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan olağanüstü genel kurula, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Erol Bedir, "Kayseri spor markasına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kayseri hem taraftar açısından hem de genel kurul açısından mutlu olmayı hak ediyor. Şehrin Kayseri spor'a sahip çıktığını gözlemliyoruz. Türkiye'de başka kulüplerin de maddi zorluklar içinde olduğunu biliyoruz. Burada önemli olan bu durumdan nasıl çıkacağımız ve kulübümüzü daha iyi yerlere nasıl getireceğiz; onun üzerine kafa yormalıyız. 150 milyon civarında üzerimizde bir yük var. Bu yükü omuzlayıp bizlerin taşıması lazım. Nasıl kurtulacağımız konusunda yönetim bugüne kadar olduğu gibi elinden ne geliyorsa yapacaktır" dedi.

ÖZHASEKİ: ŞEHRİN EN ZOR KISMI HER ZAMAN SPOR OLDU

Mehmet Özhaseki ise Kayseri spor'un sıkıntılarını bildiğini belirterek, "Senelerce başkanlığını yaptım ve başkanlığım bittiğinde de geriden destek vermeye devam ettim. Birçok mahkemeye gittiğimde altındaki sebep Kaysersipor'du. Yönetici dediğiniz risk alır. Bu şehrin en zor kısmı ise her zaman spor olmuştur. Çünkü paraya dayanıyor. 'Para' deyince de herkes geriye çekiliyor. Adamın milyonlarca doları var, 'bir hayır işle' dediğimizde ise gelip onu yapmıyor. Öyle de kötü bir huyumuz var. Buraya gelip bu işlerle uğraşanlara da 'deli' diyorlar. Biz destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Genel kurulda, mevcut Başkan Erol Bedir, tek liste ile girdiği seçimde, yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulunda ise Erol Bedir'in yanında Mustafa Gülsoy, Serdar Maraşlı, Mustafa Bakır, Berna Gözbaşı, İsmail Çöl, Türker Horoz, Fatih Çağlar Öcal, Mustafa Ortan Taşçı, Mehmet Çakmak Uyar, Gökhan Çetinsaya, Mustafa Tokgöz, İsa Gün, Hamdi Ercüman, Mevlüt İlbağış, Furkan Ergüneş, Süleyman Akın ve Ali Kaynar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Kayseri DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title