Haberler

SPOR Altay'da Özgür Ekmeçioğlu yeniden başkan

Güncelleme:

SPOR Altay'da Özgür Ekmeçioğlu yeniden başkanOnur ATIŞ / İZMİR, (DHA) - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay'ın yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Özgür Ekmekçioğlu güven tazeledi.

SPOR Altay'da Özgür Ekmeçioğlu yeniden başkan

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay'ın yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Özgür Ekmekçioğlu güven tazeledi. İzmir Atatürk Stadı'nda yer alan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesi'nin toplantı salonunda gerçekleşen kongreye tek liste ile giren Ekmekçioğlu bir kez daha başkan seçildi.

Siyah-beyazlılarda 2016 yılında başkanlık koltuğuna oturan Özgür Ekmekçioğlu, takımı 3'üncü Lig'den 5 yılda Süper Lig'e taşımayı başardı. Kongrede Özgür Ekmekçioğlu döneminde 3'üncü, 2'nci ve 1'inci Lig'de kazanılan kupalar da üyelere sergilendi. Kapalı oylama sonucu 110 üyenin katılımıyla yeni dönemde de başkan seçilen Ekmekçioğlu, Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi.

"EKİMDE EVİMİZE DÖNÜYORUZ"

Alkışlarla kürsüye çıkan Özgür Ekmekçioğlu, "Sizlere söz verdiğimiz başarılarla buraya çıkmak paha biçilemez. Bu yolda tek başımıza bu işi başarmadık, hep beraber başardık. Camiamıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Camiaya 2016 yılında verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı için ise "İnşallah 30 Ekim'de evimize dönüyoruz. Sözümüz yerde kalmadı. En büyük gurur bu oldu" şeklinde konuştu.

BORÇ 174 MİLYON TL

Mali tablo hakkında bilgilendirmede bulunan Ekmekçioğlu, "Bugün geldiğimiz noktada mali anlamda kulübümüzü Süper Lig'e taşımak gerekiyor. 2 Şubat'tan itibaren 88 milyon TL borcumuz vardı. Ara transfer, maç başı paraları, galibiyet ve şampiyonluk primleri, deplasman masrafları, SGK ve vergi giderleri, sağlık giderleri, saha bakımları gibi maliyetlerimiz oldu. Toplamda 174 milyon TL kulübümüzün borcu var. Devam eden sözleşmeler de 25 milyon TL. Devam eden davalarımız var, kazanacağımız davalarımız var" açıklamasını yaptı.

Divan Kurulu Başkanı Ahmet Taşpınar, mali tablonun açıklanmasının ardından Ekmekçioğlu'na plaket verdi.

"HAKARETE MÜSADE ETMEM"

Sosyal medyada gelen tepkileri odağında tutmadığını belirten Ekmekçioğlu, "Biz sosyal medyaya göre kulüp yönetmiyoruz. Saygı ve sevgi çerçevesinde kulübü yönetiyoruz. Sosyal medyada edilen hakaretleri asla kabul etmiyorum. Gereken hukuki mücadeleyi vereceğiz. Kimse bu kulübün divanına ve başkanlık makamına hakaret edemez. Ben buna müsade etmem. Bugünden sonra kulübümüzü çok daha iyi temsil etmek zorundayız. Bambaşka bir ortamdayız, Süper Lig'deyiz. Ben yapıcı eleştiriye sonuna kadar varım. Denetim raporlarımızda her zaman şeffaflıktan yanayız. Bu kulüp özel hesap dönemine geçiyor. Bunlar oturdukça hesaplar daha da şeffaflaşacak. Kulübümüzün tüm değerlerine sahip çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.

VİTRİNİ YENİLEDİ

Altay'da yeniden başkan seçilen Özgür Ekmekçioğlu'nun yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu: "Cem Torunoğlu, Levent Doğanoğlu, Gökhan Kışla, Zeki Sökmen, Murat Sarıçelik, Maksut Karaosman, Murat Günaçtı, Çağatay Akar, Kenan Tiyanşan, Ali Cenk Kentli, Kerem Sancak, Fırat Sancak, Ömer Emre Kubaa, Onur Uyanık ve Aykut Dikencik.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Altay DHA Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title