Haberler

Soyguncu, Kasiyer Nihal'i Eşarpla Boğmaya Kalkışmış

Güncelleme:

Kocaeli'nde bir süpermarkette çalışırken soyguncu tarafından 6 yerinden bıçaklanan Nihal Kartal'ın, bıçaklanmadan önce eşarpla boğulmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir süpermarketin muhasebe bölümünde çalışırken 4 Temmuz günü soyguncu tarafından 6 yerinden bıçaklanan Nihal Kartal'ın tedavisi tamamlandı ve hastaneden dün taburcu edildi. Olayın şokunu henüz atlatamayan Nihal Kartal konuşmazken, babası ise kızının bıçaklanmadan önce eşarbıyla boğulmaya çalışıldığını söyledi.

SOYGUNCU BOĞMAK İSTEMİŞ, BAŞARAMAYINCA BIÇAKLAMIŞ

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Caddesi'nde 4 Temmuz gününün akşamı hırsızlık zanlısı 23 yaşındaki Serkan Ç. tarafından 6 yerinden bıçaklanan Nihal Kartal, Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından dün taburcu edildi. Nihal Kartal, olayla ilgili konuşmazken, babası İbrahim Kartal, kızını şüpheli Serkan Ç.'nin boğmak istediğini, başaramayınca da falçata ile boğazını kesmeye çalıştığını anlattı. İbrahim Kartal, şunları söyledi:

"İşyerinin kapanmasına 10 dakika kala zanlı içeriye girerek gizlenmiş, çocuğum da kapıları kapatarak fişleri işlemek için mağazanın arkasındaki büroya girmiş. Büroda bir çıtırdı duyup arkasını döndüğünde soyguncuyla karşı karşıya kalmış. Zaten para kasası da açıkmış. Kızım soyguncuya 'ne alacaksan al git, yeter ki bize dokunma' demiş. Zanlı da eliyle sadece sus işareti yapmış. Daha sonra çocuğumu darp edip kalbine vurmaya çalışıyor. Kızım bir süre mücadele etmiş, daha sonra ise kızımın ağzını kapatarak yere atmış ve eşarpla boğmaya çalışmış. Çocuğum bundan da kurtulunca eline aldığı falçatayı rastgele sallamış."

ÇIĞLIĞINI KİMSE DUYMAMIŞ

Kızını yaraladıktan sonra saldırganın, güvelik kamerası görüntülerinin yer aldığı bilgisayar kasasını alıp gittiğini belirten İbrahim Kartal, "Kızım bu sırada çığlık atmış ama mağaza kısmındaki çalışanlar sesin dışarıdan geldiğini sanarak dikkate almamışlar." dedi.

BABA EMNİYET'E TEŞEKKÜR ETTİ

Kızının dün hastaneden taburcu olduğunu ve durumunun iyi olduğunu söyleyen İbrahim Kartal, "Çok şükür kızımın durumu iyi, ayağa kalkabiliyor ve ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Çok kısa bir süre içerinde zanlıyı tespit ederek yakalayan emniyet mensuplarına da buradan çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kartal Farabi Darıca Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Hesap KitapMobil-IOS:

Sanık 5 sene hapis alır , 3 ay yatar çıkar

11
3
yanıtYanıtla
hasat662011:

türk polisi yakalar. . . helal olsun polisimize. . .

14
0
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Ne biçim insansın sen hırsızlık gibi pis bir iş yapıyorsun Allah ıslah etsin.Anlayamadığım yazık değilmi ana kuzularından ne istiyorsunuz .

13
0
yanıtYanıtla
zaza:

bu ulkede yargıda buyuk sıkıntı var hıc guvemıyorum kendi yargımıza. . .

3
0
yanıtYanıtla
TOPALALI:

MERAK ETMEYIN BIR KAPIDAN GIRER ÖBÜR KAPIDAN CIKAR ICERDE TUTMAZLAR

1
0
yanıtYanıtla
Bir Kimse:

Böyle erkekleri dellendirene kadar kapali odada mahkum etmek lazim. Hepsi hazir para pesinde, para icin gözleri dönüyor.

0
0
yanıtYanıtla
unalanli3:

Asın gitsin

0
0
yanıtYanıtla
yssı:

böylelerini öldüreceksinki millet rahat etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title