Haberler

Sosyal Medya Fenomeni Merve Taşkın'dan İlginç İtiraf: Bakireyim

Güncelleme:

Kaleci Loris Karius'un kendisine mesaj atmasıyla gündeme gelen Merve Taşkın, Instagram hesabından cinsel tercihinin aseksüel olduğunu ve bakire olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un mesaj atmasıyla gündeme geldikten sonra her paylaşımı olay olan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, dün akşam Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Cinsel tercihi hakkında açıklama yapan Taşkın, aseksüel olduğunu söyledi.

"HALA BAKİREYİM"

Takipçilerinin her sorusunu yanıtlayan 20 yaşındaki Merve Taşkın, 'Cinsel tercihlerin ne?' sorusuna "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" cevabını verdi.

Sosyal Medya Fenomeni Merve Taşkın'dan İlginç İtiraf: Bakireyim

"LORIS KARIUS'LA BULUŞTUK"

Genç fenomen Merve Taşkın, geçtiğimiz günlerde katıldığı YouTube sayfasında Loris Karius'la buluştuğunu söyleyerek "Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce güvenemedi galiba ve daha güvenilir yer olan Snapchat'ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk." demişti.

Sosyal Medya Fenomeni Merve Taşkın'dan İlginç İtiraf: Bakireyim

ASEKSÜEL NEDİR?

Aseksüel, herhangi bir kimseye cinsel ilgi duymayan kişi. Bazen cinsel yönelim yoksunluğu olarak tarif edilir. Aseksüeller cinsel ilişkiye ilgi duymazlar, kimilerine cinsel ilişki tiksinti verebilir, kimileri ise cinselliği umursamaz.

Sosyal Medya Fenomeni Merve Taşkın'dan İlginç İtiraf: Bakireyim

Sosyal Medya Fenomeni Merve Taşkın'dan İlginç İtiraf: Bakireyim

Sosyal Medya Fenomeni Merve Taşkın'dan İlginç İtiraf: Bakireyim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Loris Karius Merve Taşkın Sosyal Medya Instagram Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

my:

beyni yok, fikri var

33
0
yanıtYanıtla
kayzmil:

böyle haber yapmaya utanmayanlar var . yazıklar olsun, bize ne bir tane bayanın iki bacağına başka birşeyin girmediğinden ve patlatmadığından, ayrıca bakire demek temiz demek sen temiz misin her yerini açmışsın bir içine birşeyin girmediği kalmış, onu mu dert ediyorsun. hayret yani böyle habere yorum yazdırıyorlar bana da

29
3
yanıtYanıtla
Avukat:

O kadar. . Imzami attim yazinin altina. . Bu edepsiz kiz.

yanıt2
yanıt1
haddeee:

Dert ettiğin buysa hallederiz. . . !!!

14
4
yanıtYanıtla
Can:

Biz de yedik.

17
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Sanat dünyasında bakire aramak çölde su aramaya benzer. Çok çok nadir hatta imkansızdır.

16
1
yanıtYanıtla
.....:

İyi de bu sanatçı degilki

yanıt5
yanıt0
Tostçu şahin:

Hay kızım sen galiba rakamları karıştırdın. Dalya yapmayınca bozulmaz diye mi duydun. Yediğin tostları unuttun değilmi.

17
0
yanıtYanıtla
şakir:

İki yemiş bir şişmiş. Ne manalı bir söz be.

16
0
yanıtYanıtla
Tc:

Vayy beee heryeri ortada ama bakireymis nede temizmis sen neyin kafasini yasiyorsun kendini degerli gostermekse niyetin once edep li davran bakire olup olmaman bu hallerle seni temiz yapmaz!!

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title