Haberler

Sosyal Doku Projesi Hız Kesmiyor

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışma ve hizmetlerini anlatmak, vatandaşların talep ve şikayetlerini Büyükşehir Belediyesine uğramadan toplamak ve bunları bir veri altında toplayarak Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini programlamak amacıyla oluşturulan Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sosyal Doku Projesiyle oluşturulan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşı kapı kapı gezerek sorunlarını dinliyor, çözüm amacıyla kayıtlara alıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesi'nde vatandaşın sorunlarını dinledi. Sosyal Doku ekibine Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkan Vekili Harun Yıldız ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti.

BEYOBA SAKİNİNDEN SEVGİ SELİ

Beyoba Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Esma Özalım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü çok sevdiğini ifade ederek, mahallesine yapılan hizmetler için teşekkür etti. Kendi elleriyle diktiği çiçeğini Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hediye edilmesi için sosyal doku personellerine teslim eden Esma Özalım, Manisa Büyükşehir Belediyesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoba Mahallesi Halkla İlişkiler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title