Haberler

Ormanlık alanda yanmış cansız bedeni bulunan CHP'li eski başkan cinayete kurban gitmiş

Güncelleme:

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, ormanlık alanda vücudunun yarısı yanmış cansız bedeni bulunan CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın ölümüyle ilgili emekli özel harekat polisi gözaltına alındı. Alacak-verecek tartışmasında Yalçın'ı öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı, "Tabanca ile öldürdüm sonra ormanı ateşe verdim" dedi.

Antalya'da ormanlık alanda çıkan küçük çaplı yangının söndürülmesinin ardından, alevlerin çıkış noktasında cansız bedeni bulunan CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ormanlık alanda vücudunun yarısı yanmış cesedi bulunan CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın ölümüyle ilgili emekli özel harekat polisi H.B. gözaltına alındı.

ALKOL ALDIKTAN SONRA ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Eski arkadaş oldukları belirtilen Hasan Haluk Yalçın ile H.B'nin, dün gece bir mekanda alkol almaya başladığı ardından da iddiaya göre H.B'nin Yalçın'dan 30 bin liralık alacağını isteyince aralarında tartışma çıktığı öğrenildi. Kısa süre içinde büyüyen kavganın ardından Yalçın ile H.B'nin otomobile binip, mekandan ayrıldığı, ormanlık alanda Hasan Haluk Yalçın'a tabancayla ateş ederek öldüren H.B'nin daha sonra ormanı ateşe verip, oradan ayrıldığı söyledi.

Ormanlık alanda yanmış cansız bedeni bulunan CHP'li eski başkan cinayete kurban gitmişKatil zanlısı H.B.

"30 BİN LİRA ALACAĞIM VARDI"

Soruşturmayı sürdüren Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Döşemealtı Sanayisi'nde büfe işleten emekli özel hareket polisi H.B'yi operasyonla evinde gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen H.B'nin polise verdiği ifadesinde, "Kendisinden 30 bin lira alacağım vardı. Onu istedim. Aramızda tartışma çıktı. Ben de ormanlık alana götürüp, tabanca ile öldürdüm. Daha sonra ormanı ateşe verdim" dediği öğrenildi.

H.B'nin yakalandığı sırada alkolün etkisinde olduğu belirtildi. Şüphelinin polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Ormanlık alanda yanmış cansız bedeni bulunan CHP'li eski başkan cinayete kurban gitmişHasan Haluk Yalçın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı Haberler

500

Yorumlar (15)

Susmamak gerek:

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor. Kimseden borç almayın. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın, Kimseye muhtaç olmazsınız.

8
15
yanıtYanıtla
Haydar Haydar:

Alkol alıp birbirine girenlere hiç acımam. Çünkü onlar çağdaş laik ve eğitimli insanlardır onlar kendilerine acısınlar. Alkol alan şeytanın dublörüdür her türlü pisliği yapar.

12
4
yanıtYanıtla
Ne alaka:

Her olumsuz haberin altına ve ya her olumsuz cümle sırasının arkasına " laik" ligi niye illaki yazarsınız anlamiyotum. Ne alakası var laiklikle adam öldürmenin ahlaksiz yasam sürmenin ,küfrün pisliğin..nasil bir provakatorluktur bu anlamış değilim yaziklar olsun

yanıt1
yanıt4
HAYDAR HAYDAR:

NE ALAKA!!!!! Çok alaka. . . . Maktul CHP li yani çağdaş laik ve eğitimli. Müslüman olan zaten alkol almaz. Çok alaka çoooook.

yanıt4
yanıt2
ALAKALI:

Siz her sarıklı cüppeliyi Müslüman zannedip İslama saldırmanız ne kadar alakalı ise, buradaki arkadaşın her sarhoşu çağdaş ve laik zannetmesi o kadar normal normal. İşin güzel tarafı alkolün ayyaşlığın laiklik ve çağdaşlık sembolü olarak görülmesi. . . . .

yanıt2
yanıt2
Mehmet aslan:

Allah senın belanı versin ormanı niye ateşe verin

6
0
yanıtYanıtla
A:

Ormandan çok can önemli koyun can derdinde kasap et derdinde. Ailenden biri olsaydı ormanı düşünürmüydün? Empati kur

yanıt0
yanıt1
Bravo:

Mehmet Aslan aslansın kardeşim. Bir CHP li ancak bu kadar güzel eleştirilebilirdi. Şimdi sana kızanlar var biliyorum ama alkol alanlar kendilerine acımayan kişilerdir kendilerine acımayana biz niye acıyalım?

yanıt1
yanıt0
turk:

ulan birde özel harekatcısın değdimii

2
2
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Antalya 2020, de Adana, yı solladı 2020 vukuat oscar, ını Antalya alacak tebrikler Antalya

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title