Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan Görevden Alındı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta partisince birinci sıradan aday gösterilip resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, görevden alındı.

"BİZ NE DERSEK O OLUR" DEMİŞTİ

Aycan, yaptığı son açıklamada "Bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve meclis aritmetiğinde MHP'yi kilit konumuna getirmiştir. 600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır" ifadesini kullanmıştı.

"GENEL BAŞKAN HEM DEVLETİ, HEM ERDOĞAN'I KURTARDI"

Aycan, "Cumhur İttifakı'nda kriz yaratır" şeklinde yorumlanan açıklamalarının devamında şu sözlere yer vermişti: "Bugün MHP mecliste kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem meclisi kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin. Bugün, Tayyip Erdoğan o koltukta oturuyorsa bunda çok büyük emeği olan kişi, Tayyip Erdoğan'ı en büyük şekilde destekleyen bu seçimlerde MHP Genel başkanıdır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sefer Aycan Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Manisalı Mobil-IOS:

Hattini bilmez isen bildirirler senin yaptığın fitne çıkarmaktan başka birşey değil bunu sayın Devlet bahçeli görmüş ve gereğini yapmıştır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title