Haberler

Son Dakika: Lübnan'daki patlamada yaralanan Türk vatandaşlarının sayısı 6'ya yükseldi

Güncelleme:

Son dakika: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamada yaralanan Türk vatandaşı sayısının 6'ya yükseldiğini açıkladı.

Dün akşam saatlerinde Lübnan başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde meydana gelen patlamada 2 Türk vatandaşı yaralanmıştı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yaralı Türk vatandaşı sayısının 6'ya yükseldiğini ve hepsinin durumlarının iyiye gittiğini duyurdu.

"AİLELERİYLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

Twitter hesabından açıklama yapan Mevlüt Çavuşoğlu şunları yazdı:

"Lübnan'daki patlamada yaralanan vatandaş sayımız 6'ya yükseldi. 5'i hafif yaralı, ameliyat olan bir vatandaşımızın da durumu iyiye gidiyor. Aileleriyle de iletişim halindeyiz."

Son Dakika: Lübnan'daki patlamada yaralanan Türk vatandaşlarının sayısı 6'ya yükseldi

NE OLMUŞTU?

Lübnan'ın kalbi Beyrut'ta dün akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlamada en az 100 kişi ölürken, 4 bin kişi yaralandı. İki hafta süreliğine Beyrut'ta OHAL ilan edildi. Beyrut Limanı'ndaki patlamanın uygunsuz koşullarda saklanan 2 bin 750 ton amonyum nitrattan kaynaklandığı belirtildi. Devasa mantar bulutunun yükseldiği patlamanın ardından ülke ekonomisinin can damarı olan Beyrut Limanı'nda ağır hasar oluştu.

Son Dakika: Lübnan'daki patlamada yaralanan Türk vatandaşlarının sayısı 6'ya yükseldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Beyrut Lübnan Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (7)

Çelık:

ALLAH acil sifalar versin

10
2
yanıtYanıtla
Bjk 006:

Kimya mühendisi olarak ve patlayıcı üretim yerinde çalışmış birisi olarak : bölgede 6 yıldır tonlarca biriktirilen amonyum nitrat tek başına patlamaz ! bu işin içinde bir iş var . . .

5
2
yanıtYanıtla
Yrk:

Nbuy işte Başka bişey. Var

3
1
yanıtYanıtla
Bay tarihçi:

Vatandaşlarımız için çok üzgünüm acil şifalar diliyorum. Lübnan ordusu yıllardır suriyede binlerce masum sivili katletti. Çoluk çocuk kadın yaşlı demeden acımasızca sivilleri vurdu. Merhamet nedir bilmediler . Ve hala katliamlara devam ediyorlar. Beşer zulmeder kader adalet eder. Kimse yaptığı katliamların yanına kâr kalacağını düşünmemeli.

1
1
yanıtYanıtla
oku:

konu yaralı türk vatandaşları haberi oku

yanıt1
yanıt0
Zirt:

Oğlum katliam arıyorsan çorum maras sivas katliamlarına bak..annenin karnındaki bebeğe bile zulm eden siz vahşi barbarların yatacak yerleri yok

yanıt0
yanıt1
Deli Oğlan...:

Öncelikle ölenlere Rahmet kalanlara YÜCE ALLAH tan şifalar diliyorum. . . Ey YÜCELER YÜCESİ RABBİM. . . Türk-İslam Dünyasıyla uğraşan, Onlara tuzaklar kuran, katleden, zulmeden velhasılı. . . Bizlerle türlü oyunlarla kahpelik edenlerin tuzaklarını aleyhlerine çevir. . . Onları KAHHAAR İSMİ AZAMINLA KAHREYLE. . . AMİN . . . . ECMAİN. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title