Haberler

Son Dakika! İstanbul'da bu gece ve yarın yoğun kar yağışı bekleniyor, kar kalınlığı 20 - 40 cm arasında olacak

Güncelleme:

Son dakika! Meteoroloji'nin son açıklamasına göre; İstanbul'da bu gece ve yarın yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar kalınlığının 20 - 40 cm arasında olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara bölgesi için yoğun kar uyarısı yaparken İstanbul'daki kar kalınlığının 20-40 cm arasında beklendiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Marmara Bölgesinde bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde, kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışına döneceği, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde bu gece ve yarın yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

"OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI"

Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

DAHA ÖNCE DE UYARMIŞLARDI

İstanbul'da hava durumu, parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı 6 derece olacak. Meteoroloji, daha önce de bu hafta sonu kentte kar yağışının olacağını ve pazartesiye kadar süreceğini açıklamıştı.

VALİ DE UYARDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Meteoroloji'nin uyarısına ilişkin Twitter hesabından paylaştım yaptı. Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Kıymetli İstanbullular, Meteoroloji 1. Bölge Müdürümüzün verdiği son bilgilere göre; #İstanbul'da bu gece ve yarın yoğun kar yağışı tahmin ediliyor. İnşallah özlediğimiz bereketli kar yağışına kavuşuruz. Tedbiri de elden bırakmayalım"

Son Dakika! İstanbul'da bu gece ve yarın yoğun kar yağışı bekleniyor, kar kalınlığı 20 - 40 cm arasında olacak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çanakkale İstanbul Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (28)

Kafkas kartalı:

Hamd edin namaz kılın İslamı yolundan yürüyün bakın dünyada cennet oluyor

14
14
yanıtYanıtla
Hasretiz:

Hadi inşaallah,Hasret kaldık Rabbimizin rahmeti olan yağmuruna ,karına .Sanatçıların en güzeli Yüce Rabbimiz yağdırdığı kar ile bile insanın gönlü huzura eriyor, gözü gönlü açılıyor . ihtiyacımız olan bir şeyi verirken bile sanat ile güzellik ile veriyor Yüce Rabbimiz.

19
4
yanıtYanıtla
Kaya:

Ne kadar çok reklam araya giriyor.okuduğumuzdanda bişey anlamıyoruz

13
1
yanıtYanıtla
Özlem:

Kediler köpekler soğukta açlığa dayanıklı değiller nolur onlara bir kap mama verin kulübe yapın onlarda bizim gibi canlari var

10
1
yanıtYanıtla
Usuyen insan:

Ya ben nolacam

yanıt3
yanıt1
Vatandaş:

Önce aç ve açıkta olan insanlardan başlarsanız daha iyi olur

yanıt3
yanıt1
Vatandaşa cevap:

Biz insanlar gidip 2tl verip ekmek alıp yiyebiliriz hayvanlar biz vermezler aç kalırlar ve oluyorlar allah ta onları öyle yaratmış sen onların yerinde olsan keşke böyle düşünenler kısa süreliğine onların yerinde olsanız anlarsınız

yanıt1
yanıt1
Gakko:

İnşallah burayada yağacak karın uzunluğu en az 20 santim olur.

9
1
yanıtYanıtla
Şovalye:

Haftalardır sarı kod, kırmızı kod, sel.... Valla saçmalıyorsunuz....!!

5
5
yanıtYanıtla
HAYIRLI EVLAT:

YAĞDIR MEVLAM BU KAHROLASI DÜNYADA YAŞAMAK ZORUNDAYIZ.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title