Haberler

Konya polisinden 3 kapılı kumarhaneye baskın

Güncelleme:

Konya polisinden 3 kapılı kumarhaneye baskın Konya'da arka arkaya 3 demir kapıyla kilitlenen kumarhaneye baskın düzenleyen polis, koçbaşıyla kapıları açtıktan sonra kumarhaneye ulaştı Konya'da polis ekipleri kumar oynatılan 2 iş yerine operasyon düzenledi.

Konya polisinden 3 kapılı kumarhaneye baskın

Konya'da arka arkaya 3 demir kapıyla kilitlenen kumarhaneye baskın düzenleyen polis, koçbaşıyla kapıları açtıktan sonra kumarhaneye ulaştı

KONYA - Konya'da polis ekipleri kumar oynatılan 2 iş yerine operasyon düzenledi. Polis ekipleri, arka arkaya 3 demir kapıyla kilitli olan iş yerine koçbaşı kullanarak girdi. Baskında kumar oynayan 96 kişiye 128 bin lira cezai işlem uygulanırken, iş yeri sahibi 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından merkez Selçuklu ve Karatay ilçelerinde iki iş yerinde kumar oynandığı tespit edildi. Harekete geçen polis ekipleri, iş yerlerinden birinin kilitli olan demir kapısını koçbaşıyla açtı. Kapılı açtıkları ikinci bir demir kapıyla karşılaşan polis ekipleri, ikinci kapıyı da koç boynuzuyla açtı. Ardından üçüncü bir kapıyı daha karşılarında görün polis ekipleri, şaşkınlıklarını attıktan sonra son kapıyı da koç boynuzuyla kırıp kumar oynanan iş yerine ulaştı. İki iş yerindeki baskında, 2 tombala makinesi, 2 üfürme makinesi, çok sayıda kart ve pul ile suç unsuru 2 kamera ve televizyona el konuldu. Ayrıca, iş yerlerinde kapalı alanda tütün tüketimine izin vermekten işlem yapıldı. İş yerlerinde bulunan 96 şahsa Kabahatler Kanunu gereği kumar oynamaktan 128 bin 256 bin lira cezai işlem uygulanarak, Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ve sosyal mesafeyi ihlalden işlem yapıldı. İş yeri sahipleri M.K.U - Ş.C ve R.D kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama suçundan gözaltına alındı. Ruhsatsız iş yerleri ise mühürlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title