Haberler

KIRKLARELİ - Kazak sanatçı Ğalamat Beisekozha, Kırklareli'ndeki otağ çadırında klip çekti

Güncelleme:

Dizi oyuncusu Fatih Ottoman ile Kazak sanatçı Ğalamat Beisekozha, "Gökbörü" şarkısının klip çekimleri için Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Evrensekiz beldesindeki Trakya Otağ Çadırı'nı kullandı.

Dizi oyuncusu Fatih Ottoman ile Kazak sanatçı Ğalamat Beisekozha, "Gökbörü" şarkısının klip çekimleri için Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Evrensekiz beldesindeki Trakya Otağ Çadırı'nı kullandı.

Osmanlı dönemine uygun kostüm giyen Ottoman ile Kazak yöresel kıyafetiyle Beisekozha, Burak Tunçkol'a ait otağda kamera karşısına geçti.

Beisekozha, AA muhabirine, "Gökbörü" projesini hızla sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye'de çalışmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Beisekozha, "İnşallah bütün Türk dünyasına hayırlı olacak güzel klipler, güzel projeler bekliyor bizleri." dedi.

Ottoman ise "Turan"dan sonra "Gökbörü" klibini çektiklerini belirtti.

Trakya ovalarının Kazakistan'a çok benzediğini dile getiren Ottoman, klibi Evrensekiz beldesinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Türk dünyası için güzel çalışmalar yaptıklarını anlatan Ottoman, "İnşallah Türk dünyasına güzel katkılarda bulunacağız. Ayrıca Kazakistan'ın ünlü bestecisi Ğalamat kardeşimizi ülkemize kazandırdığım için mutluluk yaşıyorum. Trakya'da böyle güzel bir otağ, ihtiyaç duyulan bir mekandı. Umarım önümüzdeki süreçlerde dizilerimiz, klip projelerimiz hep bu bölgelerde olur. Bu bölgeler düzlük olduğu için ata yurda yakın bölgelerdir, o coğrafyayı yansıtan ormanlarıyla, ovalarıyla güzel bir şehirdir." diye konuştu.

Tunçkol ise klip ve dizi çekimleri için otağın ilgi görmesinden memnun olduğunu kaydetti.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant da klip çekimini izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Kırklareli Lüleburgaz Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title